Perusasu

Lilou's Crush

Täältä pimeästä sopesta taas päivän asu, perusteellisen tyypillistä tällä kertaa. Nyt on käynnissä se aika, kun kaapin etualalle on kasattu kaikenmoista villaa. Pääosin harmaana.

Talven tullen nahkahousut on minusta lyömätön valinta: ei pääse tuuli läpi, ja ovat mukavat ja joustavat. Vähän suuret tosin, kun en koskaan muista, että nahka antaa aina myöden nopsasti.

Huivihuitulan sain muistoksi Pariisin reissulta. Minusta se on hurjan nätti.

 

Yllä: nahkahousut H&M, villapaita Uniqlo, huivi Isabel Marant pour H&M, buutsit Carvela

PS. Olisiko kenelläkään ideaa, mihin olen voinut tunkea lapsen KAIKKI kolme paria Reimatec-rukkasia? Koko kämppä myllätty hyrskyn myrskyn, löytyi yhdet parin vuoden takaiset ja yksi pariton! 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Tykkään niin sun hiuksistasi! Ja jotenkin ihanan rauhallinen asu, vaikka särmikäs onkin :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kaunokki :) eikös se mene vähän niin, että kun elo ympärillä sähisee ja suhisee, jonkun jutun pitää pysyä rauhallisenakin :)

Ihanat viinihuulet :) Haastoin sinut muuten jakamaan 7 kuvaa syksystä! Muistelin, että se teikäläisen kesäversio oli tosi kiva. Tee jos jaksat/ ehdit <3

Hertta
Lilou's Crush

Oi jee, tyyppi huomasi mun uuden aluevaltauksen, tällä kertaa meni jo ihan överiksi tuon ruskean kanssa ;) ja kiitos haasteesta, onpa kiva tehdä se :) palataan siis asiaan!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Aivan ihana asu, sulla tuo simppeli kokonaisuus ei näytä yhtään edes tylsältä, kuten tuntuu aina itsellä kun puen harmaan neuleen - ja puen usein :))

Hertta
Lilou's Crush

Höntti, sun perusasut on aina ihan parhaita inspiksen lähteitä! oot mun idoli :)

Perusasu paras asu! :) 

Hertta
Lilou's Crush

Hih, aika usein kyllä just näin :) Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.