Perusasun yllätys

Lilou's Crush

En tiedä teistä mitä tuumaatte, mutta työkaverini tykkäsivät jostain syystä tämänpäiväisestä asustani -sain ihan hämmennykseen asti kohteliaisuuksia. Joku tuumasi tyylilleen ominaisesti kaikella rakkaudella, että "kiva kun sulla on päällä jotain muuta kuin kaapuja", toinen sanoi, että suora tukka ja collari nuorensi kymmenen vuotta ( I wish...), ja moni kehui muuten vain. Siksipä sitten ikuistin tämän hommelin ennen ruoanlaittotouhuja tännekin. 

Että tässä perusasu nuorennusleikkauksella, var så god! Tuosta Kenzon kollarista* tykkään muuten ihan mahdottomasti! Oli kamalan kallis, mutta passannut tosi moneen menoon! 

Päällä tänään: Pöksyt COS, collari Kenzo, tennarit Vans. 

*mainoslinkki 

Kommentit

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) https://ninantunnetila.fi/

Toi collari on niin hieno! Stockalla on muutamaakin eri mallia noita ja mun on pitänyt käydä koko viikko sovittamassa ja valkkaamassa oma suosikkiväritykseni. En ole vielä ehtinyt, mutta ehkä tänään...

Hertta
Lilou's Crush

Joo näinkin! Ovat muuten tosi pientä kokoa, tämä minun on L ja silti näinkin istuva! Laitahan kuvaa jos nappaat mukaan :) nähdään pian!

Saranda
Tyhjä ajatus

No on kyllä tosi kiva asu! :) Ei mikään ihmekään että herätti kehuja ja keskustelua.

Hertta
Lilou's Crush

Kaapujen alta kajahtaa :) toivottavasti tämä kestää pitkään hyvänä ja kovaa käyttöä!

Tasaraita

On kyllä tosi kiva asu ja tuo huulipuna, ihanan raikas ja pirteä kokonaisuus. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) ajattelin muuten ihan ton punan esitellä erikseen, tosi kiva uusi tuttavuus :)

Lilli22 (Ei varmistettu)

todella samaistuin "muuta kuin kaapuja". Olet niin kaunis nainen, mutta voi kun käyttäisit muuta kuin eriskummalisenleikkausen omaavia kaapanoita. Kiitos kivasta blogista
t. Lilli Larusta

Hertta
Lilou's Crush

Haha Larun Lilli, vien terkut että kaapukammoksuja ei ole yksin :) kiva kun lueta! Terkkuja Laruun, ai kun onkin ikävä Ryssikseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä kiinnitin näissä raikkaissa kuvissa ekana huomiota siihen, että tukkasi näytti nopealla vilkaisulla lyhyemmältä, sinulle voisi käydä pidempi polkka. Kiva asu tämä ja kaavut myös. Tässä myös raikkaat vastavärit punainen huulissa ja vihreä paidassa.

Hertta
Lilou's Crush

Tykkäisin kovasti polkasta! Se harmi kyllä ei toimi kiharalle hompsuiselle tukkalaadulleni ollenkaan :( tässä kuvassa se on harvinaisesti suoristettu, ja jos jaksaisi ja tukka kestäisi, luulen, että se olisikin lyhyempi :)

justiinsa tuohon vihreään korostusväriin muuten ihastuin :)

Hertta
Lilou's Crush

Toivottavasti vastaukseni ei tule liian myöhään! Se nimittäin on, että KYLLÄ, valitettavasti aivan pesuohjeen mukaan pestynäkin pusero kutistui aika paljon, ja toisella pesulla vielä hiukan. Omanikin on nyt mielestäni vähän turhan nafti, eli XL olisi ollut itselleni ehdottomasti oikea koko, kun tykkään ennemmin väljästä kuin löysästä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.