Perusasun yllätys

P9202669.jpg

En tiedä teistä mitä tuumaatte, mutta työkaverini tykkäsivät jostain syystä tämänpäiväisestä asustani -sain ihan hämmennykseen asti kohteliaisuuksia. Joku tuumasi tyylilleen ominaisesti kaikella rakkaudella, että ”kiva kun sulla on päällä jotain muuta kuin kaapuja”, toinen sanoi, että suora tukka ja collari nuorensi kymmenen vuotta ( I wish…), ja moni kehui muuten vain. Siksipä sitten ikuistin tämän hommelin ennen ruoanlaittotouhuja tännekin. 

P9202657.jpg

Että tässä perusasu nuorennusleikkauksella, var så god! Tuosta Kenzon kollaristatykkään muuten ihan mahdottomasti! Oli kamalan kallis, mutta passannut tosi moneen menoon! 

imp?type(inv)g(20804978)a(2176532)

Päällä tänään: Pöksyt COS, collari Kenzo, tennarit Vans. 

*mainoslinkki 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (11)
  1. Toivottavasti vastaukseni ei tule liian myöhään! Se nimittäin on, että KYLLÄ, valitettavasti aivan pesuohjeen mukaan pestynäkin pusero kutistui aika paljon, ja toisella pesulla vielä hiukan. Omanikin on nyt mielestäni vähän turhan nafti, eli XL olisi ollut itselleni ehdottomasti oikea koko, kun tykkään ennemmin väljästä kuin löysästä.

  2. Mä kiinnitin näissä raikkaissa kuvissa ekana huomiota siihen, että tukkasi näytti nopealla vilkaisulla lyhyemmältä, sinulle voisi käydä pidempi polkka. Kiva asu tämä ja kaavut myös. Tässä myös raikkaat vastavärit punainen huulissa ja vihreä paidassa.

    1. Tykkäisin kovasti polkasta! Se harmi kyllä ei toimi kiharalle hompsuiselle tukkalaadulleni ollenkaan 🙁 tässä kuvassa se on harvinaisesti suoristettu, ja jos jaksaisi ja tukka kestäisi, luulen, että se olisikin lyhyempi 🙂

      justiinsa tuohon vihreään korostusväriin muuten ihastuin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *