Petroolia kynsille

Lilou's Crush

Olen pitkästä aikaa innostunut lakkailemaan kynsiäni. Pidän ne aina minimimitassa, ja suosin yleensä tummia sävyjä. Tummanharmaata, tummanpunaista, vihreää, harvemmin kuitenkaan mustaa.

Viimeaikaisia suosikkejani ovat olleet Chanelin tummanvihreä ja tämä L'Orealin Cobalt Indecent. Jotenkin toimii tässä talvisessa elossa.

Pitäisi vielä keksiä joku taikatemppu kylmän kuivattamille kynsinauhoille, pelkkä rasvaus ja vitamiinien popsinta ei näytä auttavan.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tumma petrooli kuuluu myös omiin suosikkeihini kynsilakoissa :) Essiellä on upea hieman tätä sinun lakkaasi vaaleampi petrooli, nimeltään pool side service :)

Aisha J
Aisha

Oijoi, mä rakastan tuollaisia sävyjä! Tykkään nykyään myös pitää kynnet lyhyinä, ja niissä tummat sävyt näyttää musta erityisen kivoilta. Mä aina hieron kynsinauhoihin öljyjä, kun tuntuu ettei mikään voide ole tarpeeksi tymäkkää näin talvella. Ihanaa viikonloppua! <3

MJ (Ei varmistettu)

Risiiniöljy toimii hyvin kynsinauhoille :).

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu)

Onpa ihana sävy! &lt;3 Omissa kynsissäni vierastan kaikkia muita sävyjä paitsi tummanpunaista ja erilaisia nudeja, mutta jotain tuollaista voisi ehkä piennissä määrin uskaltautua kokeilemaankin. :)

Mulla on aina kuivan korppuiset kynsinauhat syksystä kevääseen, mutta nyt olen parin viikon ajan laittanut aina yöksi käsirasvan lisäksi myös Essien kynsinauhaöljyä ja ai että, ero on ihan huikea niihin entisiin repaleisiin koppuroihin verrattuna! Eli öljy vain käyttöön, niin johan tapahtuu ihmeitä. :)

Mukavaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.