Pien ja Mustan Virran Panimo

Lilou's Crush

Muistatteko, kun kerroin mieheni ja ystäviensä pienpanimosta sen alkutaipaleelta jokin aika sitten, kun Olavi-olut sai alkunsa? Pitkä ei matka ole vieläkään, mutta paljon on tapahtunut.

Heti markkinoille tultuaan piskuinen Olavi-olut sai huutia Olvilta, koska nimi muistutti juomatehtaan mukaan liikaa Olvi-tuotemerkkiä. Asia sovittiin herrasmieshengessä ja olut tunnetaan tätä nykyä nimellä St Olaf. Ei nimi miestä pahenna, eikä nimenvaihto olutta, sillä superhypermegailoisena kerron, että laatuolut on tänä kesänä löytänyt ystävänsä Savon seudulla.

Tunnelmallinen panimobaari viihdytti kaljanjanoisia Savonlinnassa koko kesän, ritarillisesti tarjoiltuna, tottakai (oli muuten haettu kesäduuni tuo ritarinhomma!)

Kuulin tänään lisää kivoja uutisia panimon kavereilta: Helsinkiin on juuri avautumassa pikkuruinen liike Pien, joka tarjoaa hyllyillään lähes kaikki Suomen kaupan vahvuiset pienpanimotuotteet. Sieltä löytyy Mustan Virran Panimon koko hurja jengi, pale ale St. Olaf, ipa-Pässi ja golden ale Neito. Ylpeänä äitipuolena tässä ny vallan toivottelen  katraan tervetulleeksi pääkaupunkiseudun kamaralle.