Pienet piikittelijät eli kaksi kauden parasta ripsaria

Lilou's Crush

Ripsiväririntamalla on tällä hetkellä lukuisa määrä oikein kelpoja kavereita. Ja hyvä näin, sillä olen saanut riesakseni kevään mittaan jälleen kuivat silmät, ja joko vuotavat omia nesteitään tai sitten valumajälkiä aikaansaa silmätipat. Haaste siis pysyvyydelle laitettu eteenpäin!

Viimeaikoina testattaviksi tulleista poimin kaksi aivan erityisen hyvää ripsaria: L'Orealin Volyme Million Lashes Extra Black ja Lancomen Hypnose Volume-a-porter. Kumpikaan ei ole vedenkestävä (en oikeastaan koskaan käytä silmämeikinpoistoainetta vaativia ripsareita laiskuuttani), eli pahimmassa kyynelmyrskyssä kyllä vähän suttua syntyy, mutta normaalipäivän nämä kestävät oikein hyvin.

Parasta näissä ripsareissa ei kuitenkaan ole tuo pysyvyys, vaan äärimmäisen tarkka levittyvyys: notkea massa ja pienenpienet, terävät harjakset saavat aikaan samalla kertaa todella tarkasti erotellut ripset että volyymiä. Harvoin on samassa paketissa nämä kaksi adjektiivia: yleensä tarkasti erotellut ripset ovat olleet sievät, siistit ja kaartuvat ehkä, mutta yhdellä-kahdella kerroksella laihanlaiset ja volyymiripsarilla jo parilla vedolla tuhdit ja näyttävät, mutta eivät niin elegantit.

Lancomen ripsarissa on myös kiva muotoilu: harja pysyy hyvin kädessä. L'Oreal on mystisesti täysin puhtaana paakuista pysyvä, ja kaikenpäälle näköjään Mammuttimarkkinoilla juuri nyt tarjouksessa, 10€. Money well spent, jos sellaisen hankit, sanon minä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.