Pika-alevinkki kevätvaatteita ja laatua etsiville (vain tänään su)

Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkit aleen

Lyhyesti: Booztilla on vain tänään ale joka kannattaa ehdottomasti katsastaa, sillä kaikista tuotteista ja merkeistä saa -20% käyttämällä alekoodia.

Vaatekaappiani sotilaalliseen kuriin ja nuhteeseen laittaessani olen tavoilleni uskollisena kirjannut ylös sellaiset tärkeät jutut, jotka hankin heti, kun sopivalla hinnalla eteen tulevat, vaikka sitten olisivat vähän hinnakkaampiakin.

Pääasiassa nämä vaatteet ovat sellaisia, jotka ovat joko "vaatekaapin kulmakiviä" (termi, jota olen oppinut jostain syystä inhoamaan) jotka ovat puuttuneet tai joiden tämänhetkisten edustajien vaatekaappiani oikeampi sijainti olisi lumpunkeräys. Listaltani löytyy nuo kollaasin jutut:

Kollasin aamupalalla tarjonnan ja yllätyin, että melkein kaikki listalta löytyisi. Klikkasin ostoskoriin tuon kollaasini collarin, takin ja nahkapöksyt sekä alusvaatteita. Kovin laihaksi päässyt vaatekaappini on kohta normaalipainossaan, ja siinä saa sitten pysytellä.

Jos teet löytöjä, muista käyttää koodia Flash20 niin saat alen kaikista tuotteista, niin alesta kuin normihintaisista tuotteista ja myös merkeiltä, jotka eivät yleensä koskaan ole alessa, kuten esmes Odd Molly, Filippa K, By Malene Birger, Tommy Hilfiger, ja Boss, niiden kaikkien muiden lisäksi. Ale tulee koko tilauksesta aina silloin, kun ostokset ylittävät 108€.

 Alekoodi voimassa myös kaikissa lasten ja miesten tuotteissa ja merkeissä eli esmes Molo Kids, Reima ja sen sellaiset.

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.