Pikameikki pinkillä huulipunalla

Lilou's Crush

Mitäs tuumaatte pinkistä huulilla? Minä tykkäilen kovasti.

Itse tapaan käyttää näitä kirkkaita värejä siten, että muu meikki on mahdollisimman hillitty. Varmaan toimisi sähäkämminkin sävyin, mutta minulla on kotoisinta näin. On muuten nopein meikki ikinä, huulipunan lisäksi vain meikkivoide, sips poskipunaa tai kevyesti sormella töpötellen samaa huulipunaa, raaps kulmat kuntoon ja viuh ripset, siinä se!

Oma suosikkipinkkini on juuri tuo huulilla näkyvä Maybellinen matta  Color Sensational 902, Fuchsia Flash, muistaakseni maksoin siitä noin kympin verran. Kiiltävääkin olisi kyllä kiva kokeilla, tästä vain oli jotenkin turvallisinta aloittaa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Johtuuko kameran valkotasapainosta, mutta näyttääkö iho oranssiin taittavalta, vai onko se oikeasti oranssihko? Tulee vähän hassu kontrasti pinkkiin huulipunaan.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, automaatisäädöllä otin kuvat, joten ihon sävy tosiaan taitaa vähän heittää turhan keltaiseksi. Ja tietysti eri näytöt vielä näytävät sävyt vähän eri tavoin. Pinkki kuitenkin näyttää huulissa ainakin omalla ruudullani ihan samalta, joten kannattaa ehkä sitten keskittyä katsoessa vain pusuttimiin :)

Hertta
Lilou's Crush

Papyli, kannattaa! Toimii jotenkin lempeämmin mutta yhtä tehokkaasti kuin kirkas puna, joka sekin tietty todella hyvä.

Vierailija (Ei varmistettu)

on sulla kyllä jotain luomiväriäkin?

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, jeps, tänään oli luomilla vaaleaa puuteriakin, mutta tämä meikkityyli ei vaadi toimiakseen oikeastaan muuta kuin sen punan, kulmat ja ripset siisteiksi, hyväihoisella toimii vaikka ilman meikkivoidetta tai poskipunaakin, testattu on kesäaikaan :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan ihana! Jotenkin uskomatonta, miten yhdellä huulipunalla voi raikastaa koko ilmeen!

Mrs V

Ihanat huulet :)
Olen itsekin jo jonkin aikaa etsiskellyt täydellistä pinkkiä sävyä huuliin.
Täytyypä käydä kokeilemassa tuota Maybellineä, josko sopisi myös minulle!
Toimii totisesti, olet kaunis!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.