Pikavinkki: nyt niitä taas saa, H&M:n nahkahousuja siis.

Lilou's Crush

 

Lähes joka kerta, kun päälläni on H&M:n nahkahousut, joku tiedustelee pöksyjen hankintapaikkaa, ja harmitellen joudun kertomaan hankkineeni ne jo pitkän aikaa sitten. Niinpä ajattelin vinkata, että nyt niitä taas saa verkkokaupasta, nahkahousuiksi edullisia (199€, siis sikakalliit housut, kohtuuhintaiset nahitsut), pillifarkkujen mallisia hempan versioita.

Koon puolesta suosittelen näissä housuissa normaalia kokoasi, ja jos völjyt kahden välillä, siinä tapauksessa se pienempi on parempi, sillä housut ovat pehmeää nahkaa ja muotoutuvat mukaviksi. -Vaikka farkuissa vinkkaan ostamaan ne "het kerralla mukavat", nahkahousuissa yritys ja erehdys on osoittanut, että pikkuisen napakat on loppujen lopuksi se oikea valinta.

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Äh, juuri eilen katselin noita H&M:n verkkokaupassa ja jäivät mieleen kummittelemaan. Kalliit ovat housuiksi, mutta toki nahkahousuiksi edulliset. Olen ajatellut, että nuo monipuolistaisivat vaatevalikoimaani huimasti, mutten ole uskaltautunut kokeilemaan vielä. Näyttävät kuitenkin kuvissa ihanilta. Ovatko säilyneet käytössä hyvinä? Pelkään hieman polvipusseja...

Hertta
Lilou's Crush

Ovat pysyneet todella hyvinä! Tuuletan ja oion aina käytön jälkeen, mutta pesettänyt tms en ole vielä joutunut. Toki ovat jo hitusen "muotoutuneet" meikäläisen mallisiksi, mutta polvipussit eivät ole niin pahat, kuin itsekään olisin pelännyt! Ovat aika napakat juuri polven yläpuolelta, jossa on poikkisauma -auttaisikohan se...?

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Parin päivän pohtimisen jälkeen oli pakko tilata nämä kokeiluun, kun tuntuu, että sopisivat täydellisesti yhteen koko vaatekaappini kanssa. Katsotaan istuvatko jalkaan vai eivät - jouduin nappaamaan koon 38, kun 36 oli loppu, mutta käytän housuissa kyllä useammin 38:a eli sormet ristissä! Sopivasti oli vielä -25% alekoodi käyttämättä. Kiitos siis vinkistä!

FFFifi
Fitness Führer

Oi ihanat! Harmi vaan, että en varmaankaan mahdu noihin...vai olisiko lahkeet jotenkin erityisen joustavat...?

Hertta
Lilou's Crush

Jos jalat ovat lihaksikkaat reisistä ja pohkeista, tämä malli voi kyllä kieltämättä olla hitusen hankala: tuo edellisessä kommentissa mainitsemani poikkisauma nimittäin teki tuolloin-paljon-liikkuneelle meikällekin vähän tiukkaa napakassa koossa, toki siitä sitten venyi. sovittamalla tietty selviää, mutta onhan siinä oma rumbansa tilata kahta kokoa jne. Yläosasta, eli vyötäröstä, ovat sitten armollisemmat.

Tykkään tuosta mallin tyylistä ylipäänsä kovasti! Nahkahousujen sijaan omaan tyyliin on riittänyt mustat vahapintaiset farkut. Ja jos jotain kivaa vielä tähän hihkuisin H&M:stä niin heillä on varmaan yksi parhaista asiakaspalveluista mihin olen törmännyt. Jouduin selvittämään yhtä reklamaatioasiaa ja kuten AINA kun jotain on ollut, homma toimii moitteetta ja nopeasti :) Pakko tykätä. Vaikka harmittaakin vietävästi että tilaamani cashmirpuuvillapaidat muuttuivat nukkamonstereiksi ja joudun niitä luopumaan... mutta kun toimistollakin aletaan huomautella nukkavanasta, niin on aika tehdä jotain.

Hertta
Lilou's Crush

Todentotta, nyt on tosi kivoja vahapintaisia farkkuja, sain sellaiset itsekin Espritiltä, ja olen kahden käyttökerran jälkeen tosi tyytyväinen! Ja olen samaa mieltä kuin sinä tuosta H&M:n verkkokaupasta, tuollaiset asiat hoituu tosi kivasti. Harmi, että neuleesi ei ollut sitten ihan sitä mitä toivottiin, casmirpuuvillaiset puserot kun parhaimmillaan voivat olla aivan ihania!

Saucci (Ei varmistettu)

Nahkahousut ovat pitkäikäisyyden vuoksi eduliset housut. Omani ovat jo 5 vuotta olleet ahkerassa käytössä ja kahteen kertaan nitä on nahkaompelimossa modattu. Muutaman kympin maksaa, kun otetaan venymät pois jne, jotta istuvat taas hyvin. Kun malli on ajattoman tyylikäs, on housuista iloa pitkäksi aikaa ja ne vain paranevat vanhetessaan.

Hertta
Lilou's Crush

Just näin ja jetsulleen ajattelin itsekin, kun parisataa (kääk!) niihin sijoitin! Hei ja kerro heti mitä tuo venymien poisto tarkoittaa käytännössä, viekö tosiaan polvipussit pois? Miten se oikein tehdään? Loistava vinkki, kiitos, kunhan ymmärrän mistä palvelua pyydän :)

Saucci (Ei varmistettu)

Itselläni housuihin tuli aika nopeastikin polvipussit, mikä on valitettava seuraus kun nahaksi on valittu mahdollisimman pehmeää lammasnappaa. Samoin takapuoleen tuli jonkin verran venymää ja istuvuus kärsi. Asiansa osaava ompelija aukoo saumat ja ottaa ns. löysät pois juuri omien mittojesi mukaan. Itse samalla kavennutin koko pituudelta lahkeita, niin ulkoasu päivittyi ajanmukaiseksi.
Määräänsä enempää nahka ei onneksi veny ja voin sanoa, että paremmin istuvia housuja mulla ei ole ollut kun ovat minunlaisikseni muotoutuneet.
Kannattaa tsekata ihan tavalliset korjausompelijat, riittää kun on nahan ompelemiseen kykenevä ompelukone.
Kuvien perusteella tuo valitsemasi malli sopii Sinulle tosi hyvin ja osaat loihtia tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Mustat nahkikset ovat kuitenkin sellainen klassikko, jotka asustamalla saa aina sopimaan ajantasaiseen tyyliin.
Ja jos tuohon hintaan palataan, niin ei pari sataa ole paha hinta, jos nahkalaatu on hyvä ja työnjälki laadukasta. Pitääähän normifarkuistakin maksaa jo helposti 150 eur.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.