Pikku tipi tinttinen

Lilou's Crush

Jotain kliksahti päässä, kun näin tovi sitten H&M:n nettikaupassa pienenpienen mintunvärisen posliinisen linnunmuotoisen rasian. Sivuutin koko jutun, mutta huomasin miettiväni tinttiä seuraavana päivänä. Ja taas parin päivän päästä.

Kun lintunen tuli mieleeni kolmantena päivänä, totesin, että nyt on annettava periksi kuuden euron mieliteolle, ja ajattelin tilata tilpehöörin, vaikka en oikeastaan koskaan hanki tällaisia pieniä koriste-esineitä.

Apua! Lintu oli myyty loppuun! Ja samalla sekunnilla siitä tuli pakkomielle. Kävin lähes joka päivä kuikuilemassa lintua, ja viimein tänään se oli ilmestynyt takaisin valikoimaan. Tyytyväisenä klikkasin tipusen koriin. Vastasin puhelimeen, ja siirryin hoitamaan tilauksen loppuun. ...ja joku onneton oli sillä välin ostanut tinttini! Tappio!

Kävin tänään ystäväni kanssa treffeillä keskustassa, ja linnunkiilto silmissä kävin iltamyöhällä vielä H&M Homessa. Kiersin osaston pariin kertaan, ei havaintoa linnusta. Kunnes bongasin rivin lintuja alahyllyltä. Vapisevin käsin nostin pikkuruisen posliinieläimen käteen ja kannoin kassalle.

Joskus sitä vain kilahtaa, ja se on oikein!

 

PS.  Mies ei voinut uskoa, että se olin minä, joka tipusen olin ostanut. Ei kuulemma yhtään tapaistani. Esitteli höpsöä-ei-herttamaista hankintaa naama (hyväntahtoisessa) virneessä anopillekin. Tytön mielestä se oli ihana. Ja nyt se asustelee kunniapaikalla.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Vähänkö söpö :D Joskus on hyvä hurahtaa. Ehkä sulla on kevättä rinnassa? "Lintunen kertoi sen.."

Hertta
Lilou's Crush

No sitähän sen on oltava, tietysti :D Miten en tajunnut!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Hauska tipinen ja hauska kirjoitus! ihan tutulta kuulostaa tuo pakkomielle silloin kun jotain ei voi saada... 

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole hassua, että heti, kun jotain ei voi saada, siitä tulee mukan tärkeämpää -oli sitten kyse jostain tintistä tai isommasta asiasta :)

Tasaraita

Suloinen tinttinen ja sopii tosi kivasti vanhan senkin päälle. Tuossa asetelmassa on jotain ihanaa entisajan tunnelmaa, kaunista. 

Hertta
Lilou's Crush

Minulle oli ihan selvää, mihin tipu pesiytyy :) Tuo on mulle tosi rakas, mummani ompelupöytä <3

Joskus on hyvä haksahtaa hassuihin juttuihin:) Tosi herkän näköinen tipu - kaunis!

Hertta
Lilou's Crush

Tästä tipun tuomasta ilon määrästä johtuen en voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä :)

Morsio
Mennään vaan!

Ihana tintti :) Mulla käy välillä ihan samalla tavalla, saan pakkomielteen jostain ihan hassusta asiasta ja sitten juoksentelen pää kolmantena jalkana pitkin kaupunkia metsästämässä ko. turhaketta. Höpsöä mutt ah niin ihanaa :)

Hertta
Lilou's Crush

Hih, kiva kuulla etten ole ainoa ihan hupsu :) ei tätä usein käy, mutta kun käy, se on just joku tämmöinen hassu juttu! 

Maria* (Ei varmistettu)

Minulle kävi kerran niin että näin antiikkikaupassa lasisen kynttilänjalan jota en saamut mielestäni, kolmisen viikkoa kynttilänjalka kummitteli mielessäni jolloin kyllästyin ja marssin katsomaan josko se vielä olisi myynnissä. Ostettuani sen äitini tuli vierailulle ja kertoi että iso-isoäidilläni oli ollut samanlainen, itse en aktiivisesti muistanut nähneeni sitä, mutta tiedostamattomalla tasolla tietysti muistin muuten en olisi sitä jäänyt päivittäin pohtimaan. Ehkäpä tipu muistuttaa sinua jostain esineestä lapsuudessasi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.