Poimintoja H&M Studio-malliston lanseerauksesta

Lilou's Crush

Eilen vietin iloisen illan ystävien ja muodin parissa H&M:n syksyn Studio -malliston avajaistilaisuudessa. Nämä Studiohommat aina kiinnostavat: astetta erikoisempia ja piirun verran "paremmista materiaaleista" olevia mielenkiintoisia vaatteita ja asusteita.

Tämän syksyinen mallisto etnisyydessään ja käärmekuoseineen ei ihan kokonaisuudessaan ollut ehkä ollut pala omaa kakkua, mutta silti tein sekä itselleni ja miehelle tarpeelliset ja kivat hankinnat. Molempia lämmittää syksyn tullen muhkeat neuleet. Omani tulee ehkä täällä blogissanin vilahtamaan, jos kuvaajan vain satun saamaan joskus hyppysiini!

Siinä missä naisten vaatteissa oli rohkeita leikkauksia ja näyttävää pitsiä, aplikaatioita ja syviä kaula-aukkoja, miesten puolella mallisto oli hillitty niin sävyiltään kuin vaatteiltaan. Tosi kivoja pitkähkön mallisia neuleita ja tukevia takkeja. Oikein kunnon perusvaatetta hyvällä twistillä, kannattaa kurkata.

Naisten mallistossa ihastutti pehmoiset sametit, pörröiset villat ja kauniit juhlavaatteet. Tajusin vasta kotona, että olisi pitänyt mulkoilla juhlavaatteita "sillä silmällä", koska tänä syksynä ja alkutalvena näyttäisi olevan enemmän juhlia kuin hyvin pitkään aikaan, ja juhlamekkosaldoni on aikalailla pyöreä nolla. No, ehtiihän tässä vielä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.