Pontta projektille -Kiinnostaisiko (blogi)kirppis?

Lilou's Crush

(Kuvassa aiheeseen löyhästi liittyen yhdet epäonniset, liian pieniksi käyttöönottohetkellä todetut poposet. Arvanette, että kismitti, samalla tavalla kun kävi kaksille kengille -meillä asuu Bigfoot)

Meillä käydään paraikaa läpi vaatekaappeja isolla kädellä. Aiemmin on tullut kokeiltua Lanttilan kirppis hivenen epäonnistuneesti ja useat Huuto.netin kirppistelyt puolestaan oikein onnistuneesti, Tori.fi:stä olen ostajan roolissa tehnyt tosi hyviä löytöjä, mutta myyjänä en vielä kokeillut kuin kertaalleen.

Tuli siis mieleeni tiedustella niin kivasti menneen kenkäkirputtelun jälkeen, että kiinnostaisiko kenties blogikirppis, tai ylipäänsä tieto siitä, että vaatteita ja lastentarvikkeita (mm. Stokke vauvakaukalo ja yhdet rattaat) olisi kohta kaupan erittäin kohtuullisin hinnoin? Tarjolla tulisi olemaan hyväkuntoisia söpösiä vauvan vaatteita koosta 44 kokoon 56 (ehkä myös 62) ja iloisia tyttöjen vaatteita vähän joka kokoluokassa kokoon 122 saakka. Lisäksi kenties kirpun hyllylle päätyisi meidän aikuistenkin vaatteita, vaikka olenkin omia tässä pitkin matkaa karsinut kovalla kädellä. Ja vielä viimeisenä, kiinnostaako miesten vaatteet?

Kertokaahan, laitanko kirputtelut käyntiin, kun alkaa olla kaapit sortteerattu! Saisi siitä vähän pontta tämän puuhan loppuun saattamiseksikin :)

Kommentit

tammikuu (Ei varmistettu)

Mikäli stokken vauvakaukalolla tarkoitat newborn settiä ja rattailla matkarattaita joihin mahdollisesti sopisi britaxin turvaistuin niin täällä yksi kovasti kiinnostunut :)

Hertta
Lilou's Crush

Tarkoitan kuule juuri sitä :) lelukaari puuttuu, muutoin mainio peli. Matkikset ovat McLarenit, niihin ei hitsi vie taida käydä istuin, ovat Volot eli minipienet sateenvarjorattaat. Laitas kuule vaikka meili, jos newbornsetti kiinnostaa!

Kristaliina
Puutalobaby

Hupsis, ja se lelukaari tosiaan piileskelee vielä täällä puutalon uumenissa - ei tuottaneet etsintäsessiot silloin tulosta... Sori!!!

Hertta
Lilou's Crush

Eipä mittään :) Se paljastuu sieltä sitten joskus kun sitä ei enää osaa kaivata, ihmettelee vaan, että mikä kumma kepukka!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyttöjenvaatteet kiinnostaa koossa 74-80!!

Hertta
Lilou's Crush

Pitääpä nekin varastot käydä läpi -hitsi kun sattuu vain olemaan meilläkin se pienimmälle pian koittava koko, eli harmillisesti juuri noita taitaa olla vähiten! Että pitikin sattua.

LTL-Anna
Loving These Looks

Tottakai kiinnostaa! Pitäisi itsekkin taas kohta pistää pystyyn! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ou jee! Ja nyt kyllä pitää olla kärppänä sun apajilla, tosin taitaa olla mulle vähän turhan nafteja sun ihanuudet, hitsi!

PiuPau (Ei varmistettu)

Kiinnostaa naisten, miesten ja vähän lastenkin kirppistely! :)
Miksi sinulla oli epäonnistunut Lanttilan kirppistely? Varasin juuri sieltä pöydän, joten siksi kiinnostaa.

Hertta
Lilou's Crush

No minulla meni "vikaan" (tai siis huonommin kuin nettikirppiksellä) siksi, että kun en pystynyt käymään järjestämässä pöytää riittävän usein, oli se laitettu aivan hurlumhei, ja paljon oli poljettuna lattialla tavaraa, se ei ole kovin houkuttelevaa ostajille, sen ymmärrän. Vaatteita ilmeisesti oli myös muutamia joko lähtenyt pitkäkyntisten matkaan tai eksynyt vieraisiin pöytiin, epäilen jälkimmäistä, sillä omaan pöytäänikin oli tullut sinne kuulumatonta tavaraa. Ei siis mitään uutta itsepalvelukirppiksillä, ja paljon paremmin olisi mennyt, jos olisin ollut sellaisessa kunnossa (jouduin silloin muistaakseni juuri sairaalaan), että olisin päässyt siistimään pöytää. Kauppa kuitenkin myös kävi, että huoli pois -ihmisiä oli tosi tosi paljon liikenteessä silloin kun tavarat vein, ja mies kertoi myös olleen kun hän niitä nouti. Ja kiva jos kiinnostelee, täällä koitan saada siis projektia etenemään :) Oikein hyvää kirppistelyä sinulle sinne Lanttilaan, varppina siis paras itsepalvelukirppis näillä main kyllä!

PiuPau (Ei varmistettu)

Okei, hyvä tietää ja kiitos! Tuo tavaran häviäminen on ikävä juttu, mutta siltä ei kai oikein voi itsepalvelukirpulla täysin välttyäkkään. Pitää yrittää kuitenkin käydä ahkerasti siivoilemassa siellä sitten. :)

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Toki kiinnostaa, erityisesti lasten mutta samaa makua meillä taitaa olla omissakin vaatteissamme :) Liittyykö vaatekaappien läpikäynti kenties lähestyvään muuttoprojektiin, oletteko edenneet taloasiassa? Meidän asunnon etsiskely se jatkuu vaan, emme ehtineet tehdä edellisestä kiinnostavasta ehdokkaasta edes tarjousta kun se myytiin jo nenän alta. Harmittaa, mutta onneksi emme laittaneet vielä myyntiin omaa kaksiotamme.

Hertta
Lilou's Crush

No tuo on JUST tuo ahdistava juttu: jos oma asunto on kiva, eikä siitä ole pakko lähteä, on tosi kurjaa jos markkinoilla ei sitten olekaan mitään, kun oma on myyty. Sitä itsekin pelkään! Mikäli meille muutto tulee, myydään me ensin oma, eli tuollainen tilanne on ihan mahdollinen. Ollaan silleesti mahdollisuuksille avoimia tällä hetkellä :) Mutta siis juuri tämä ajatuskulku laittoi myös tämän kaappiprojektin käyntiin, että mitäs kaikkea sitä nyt ollaankaan säilötty kivaa tavaraa jolle ei kuitenkaan tarvetta. Minä pidän ISOJA peukkusia teidän asunnon etsinnän onnelliselle päätökselle :)

HandMadeWithLove

Hei!!

Aivan mielettömän hyvä idea!! 

Kannatan!!

 Ja sitten heti asiaan, onkos nuo kuvassa olevat kengät kaupan? Ja jos on, niin minkä kokoiset ne on??

Ja sitten voin kyllä suositella Toria. Mä olen toiminut tooosi usein myyjänä ja hyvin on hommat sujunut. Toki olen myynyt lähestulkoon huonekaluja tms jotka on pitänyt tulla noutamaan paikanpäältä. Mietin juuri, että pitäisi mennä kirppikselle, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että aikaa ei ole loosin siistinä pitämiselle :(

Hertta
Lilou's Crush

Nuo ovat kaupan, tällä hetkellä FB-kirppiksellä (Muksujen merkkituotekirppari-ryhmässä) mutta seilaavat eestaas, nyt en tiedä miten kävi edellisen kiinnostuneen kanssa :) koko taisi olla 30.  Kiva kuulla hyviä kokemuksia Torista, sinne minäkin tosiaan kaiken isomman lykkään, vaatteet tuntuu tuskastuttavalta yksitellen laitella, vaikka sama vaivahan siinä tietty... ja tosiaan tuo loosin pitäminen vaatisi kyllä enemmän aikaa kuin nyt on käytettävissä!

millal (Ei varmistettu)

Oi, pistähän markkinat pystyyn!!

Täällä ainakin kiinnostusta naisten vaatteille, myös belly beltiäsi olen kuolaillut eli jos raskausajan tavaraa tulee myyntiin niin.. Itse en saanut aikaiseksi tilata sitä, nyt rv 21 eli sukkahousu/leggins linjalla mennään.. :D Vauvan vaatteet kiinnostavat myös, täällä tosin juuri selvisi että pieni Poikanen olisi tuloillaan, mutta jos joukossa olisi neutraalimpaa vaatetta myös..

Mukavaa viikonloppua!!

T. Milla

Hertta
Lilou's Crush

No kuule justiinsa mietin, että uskallanko sen laittaa myyntiin, ja taidan uskaltaa, koska mahtuu jo omat pöksyt jalkaan :) Lisätään listaan siis! Ja on meillä jotain unisexhenkistäkin toki, ja ihan vallan poikien puolelta ostettuja yöhaalareitakin, juuri paraikaakin käytössä. Onnea pienestä palleroisesta ja mukavaa odotusaikaa :)

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Kannatetaan! :) Itse olisin todella kiinostunut Stokken kaukalosta. Myös vauvan vaatteet kiinnostavat. 

Helga H (Ei varmistettu)

Joo, ehdottomasti! Meillä kaksi pitkäjalkaista ja siroa pikkuneitiä, kaikki vaatteet 104-122 cm välillä kiinnostavat :) Jonkun talvihaalarin olen tainnut sinulta joskus huutonetistä ostaakin, sellainen pinkki lentäjähaalari? Oli molemmilla tytöillä käytössä ja tosi ihana.

Hertta
Lilou's Crush

No sitä samaa sorttia täälläkin :) Perästä kuuluu siis!

Nims
Simply Beautiful

Kyläl varmasti kiinnostaisi! 

Hertta
Lilou's Crush

Ou jes! Mahtavaista! Leppoisaa sunnuntaita sinne :)

Nims
Simply Beautiful

Kiitos samoin sinne! Harmi kun noita kirjotusvirheitä ei pääse korjaamaan kommenteista :P 

Hertta
Lilou's Crush

Haha, mä luin sen vaan silleen tampereesti, että kylä varmaan kiinnostais :D 

Ananas
Ananas ja Kookos

Jooooo! Kiinnostaa! Tyttöjen 98-> jutut, ja naisten ja miesten myös. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.