Pontta projektille -Kiinnostaisiko (blogi)kirppis?

PA010565.JPG

(Kuvassa aiheeseen löyhästi liittyen yhdet epäonniset, liian pieniksi käyttöönottohetkellä todetut poposet. Arvanette, että kismitti, samalla tavalla kun kävi kaksille kengille -meillä asuu Bigfoot)

Meillä käydään paraikaa läpi vaatekaappeja isolla kädellä. Aiemmin on tullut kokeiltua Lanttilan kirppis hivenen epäonnistuneesti ja useat Huuto.netin kirppistelyt puolestaan oikein onnistuneesti, Tori.fi:stä olen ostajan roolissa tehnyt tosi hyviä löytöjä, mutta myyjänä en vielä kokeillut kuin kertaalleen.

Tuli siis mieleeni tiedustella niin kivasti menneen kenkäkirputtelun jälkeen, että kiinnostaisiko kenties blogikirppis, tai ylipäänsä tieto siitä, että vaatteita ja lastentarvikkeita (mm. Stokke vauvakaukalo ja yhdet rattaat) olisi kohta kaupan erittäin kohtuullisin hinnoin? Tarjolla tulisi olemaan hyväkuntoisia söpösiä vauvan vaatteita koosta 44 kokoon 56 (ehkä myös 62) ja iloisia tyttöjen vaatteita vähän joka kokoluokassa kokoon 122 saakka. Lisäksi kenties kirpun hyllylle päätyisi meidän aikuistenkin vaatteita, vaikka olenkin omia tässä pitkin matkaa karsinut kovalla kädellä. Ja vielä viimeisenä, kiinnostaako miesten vaatteet?

Kertokaahan, laitanko kirputtelut käyntiin, kun alkaa olla kaapit sortteerattu! Saisi siitä vähän pontta tämän puuhan loppuun saattamiseksikin 🙂

Kommentit (25)
 1. Jooooo! Kiinnostaa! Tyttöjen 98-> jutut, ja naisten ja miesten myös. 🙂

 2. Kyläl varmasti kiinnostaisi! 

  1. Ou jes! Mahtavaista! Leppoisaa sunnuntaita sinne 🙂

   1. Kiitos samoin sinne! Harmi kun noita kirjotusvirheitä ei pääse korjaamaan kommenteista 😛 

    1. Haha, mä luin sen vaan silleen tampereesti, että kylä varmaan kiinnostais 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *