Pörriäisen puraisu

Lilou's Crush

Yöllä oli tainnut kevätpörriäinen puraista, Heti aamusta säntäsin ostamaan uusia siivoustarvikkeita, sillä tiedättehän, että mikään ei inspiroi siivoushommiin samalla tapaa, kuin uudet mömmöt ja pränikät liinat. Puraisu oli niin kova, että ostin järjettömän kalliit putsauskamppeet keittiöön, ihan vain siksi, koska tuoksu ja koska lempeä aine. Pullo on myös kivan erilainen, paitsi että tuo fontti ja asettelu sattuu silmään. Kyllä, aivan turhanpäiväinen asia vaivatakseen, mutta tulipa nyt mieleen.

Sitten kukkakauppaan. Koska hortonomius asuu hirveän kaukana minusta, päädyin hankkimaan talvella jäätyneiden ja siksi särkyneiden ruukkujen tilalle kaksi kukkalaatikkoa ja täytin ne kevätnarsisseilla. Oli sopivan haastava istutuspuuha: purkit vierekkäin ja siinä se. Dissistentti tuttuun tapaan touhuissa mukana.

Koko päivä tuli huhkittua, saunakin pestyä kattoa myöten. Tällaisesta tarmonpuuskasta melkein voisi luulla olevansa raskaana, mutta ei sentään, kyllä se on vain auringon tuoman energian aikaansaannoksia. On se hyvä, että huomenna sataa, ei tarvitse mennä naapureilta anelemaan siivoustouhuja... ei sillä, että niitä löytyisikään, tämä paikka on ihan Wisteria Lane, mitä tulee naapurin rouvien kodinhoitoon. Draamaa ei onneksi ollenkaan, toisin kuin tuolla telkkarin tädeillä.

Nyt, lasi viiniäkö? Don't mind if I do!

 

Kommentit

noorann (Ei varmistettu)

"Pullo on myös kivan erilainen, paitsi että tuo fontti ja asettelu sattuu silmään." Niin totta! Turhanpäiväistä tai ei, mutta sen takia jäänyt pullo aina ostamatta.. :D

SuviP (Ei varmistettu)

Nyt on ihan pakko kommentoida (ja vähän mainostaakin, sorisori!!) ihanan Cillan ystävänä, että nuo hurmaavat pesuaineet ovat juuri saaneet uuden ulkoasun. Toivottavasti siis suot pienen mainoksen tässä, jospa seuraavalla kerralla löytäisit jo nämä uudet pullot http://www.cillas.fi/product/892/tiski-greippi-appelsiini. Terkuin Suvi :) :)

Hertta
Lilou's Crush

No todellakin saa! Paljon parempi jo tuo tosiaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.