Poskiontelovaivaiset huomio!

Lilou's Crush

Kattokaapas.

Poskiontelovaivakroonikkona ja pahasti allergisena kevät ja kesä on aikalailla yhtä hankalaa, jollei hankalampaakin aikaa kuin syksy ja talvi lenssuhommineen. Kaikenlaiset kikat ovat löytyneet yritysten ja erehdysten kautta, millä omat vaivat ovat viime ajat hoituneet ilman antibiootteja.

Viime viikot on jälleen ollut "tilanne päällä", ja hankalimmassa vaiheessa olin unohtanut osan tropeista kotiin. Apteekkireissulla törmäsin tällaiseen poskiontelohommiin erikoistuneen Physiomerin uuteen juttuun.  

Ostin tietty testiin, kaikki kokeillaan!

Kävi ilmi, että tämä Physiomer Strong Jet on vähän niinkuin känninen, pienikärsäinen, paineistettu sarvikuono. (Siis se huuhtelukannu). Pointtina on suihkuttaa steriiliä isotonista merivettä suoraan onteloon -tai jos aukot ovat pienet/tulehtuneena ummessa, kuten minulla, nenän seinämään, silmään ja vessan peiliin...) ja lievittää sillä kroonisia nenuvaivoja tai olotilaa tuon osaston leikkauksen jälkeen.

Nyt pullon suihkittuani tuumaan, että ei ehkä ihan huuhaata, vaikka ei täydellisesti toiminutkaan. Suihku on tosi voimakas (no, lukeehan se pullossakin, Strong Jet) ja epämukavahko. Mutta koska sarvikuono on toisinaan liian hankala suolahommineen (tehokkaampi!), on tässä minusta kokeilemisen arvoinen rinnalle tuotava juttu. Helpottaa jonkinverran oloa, Otrivinia jne kun ei voi viikkoa enempää käyttää.

Kukaan muu kokeillut? Mielipiteitä tästä?

 

Kommentit

lilady (Ei varmistettu)

En ole kokeillut juuri tata tuotetta, mutta vastaavaa jota saa taalta Amerikan markkinoilta, ja saannollisesti kaytettyna uskon etta paransi kroonisen poskiontelotulehduksen.

Hertta
Lilou's Crush

oi tuohan lupaa hyvää! minulla jo purkki loppu, loppui osittain oireetkin, rippeet kyllä jäljellä.

Tasaraita

Kokeillut joo, mutta siihen se jäikin. :) Ostettiin alun perin lapselle lääkärin suosituksesta, mutta eihän se sitä suostunut käyttämään ekan kokeilun jälkeen. Ja ymmärrän kyllä. Aika kovaa se tosiaan ruuttaa sitä vettä sinne nenän onteloihin, vaikka meillä oli joku lapsille tarkoitettu versio käytössä.

Itse oon ollut jo vuosia sarvikuonon käyttäjä ja pysyn jatkossakin siinä, sen verran miellyttävämpi se on käyttää. Tosin reissussa tuo olisi varmasti kätevä.

Mietin, että tottuisiko tuohon jos vaan sinnikkäästi käyttäisi. Tuntuisiko se jatkossa vähemmän ikävältä ampua sitä vettä onteloihin?

Hertta
Lilou's Crush

Onpa teillä ollut ajan tasalla lääkäri, minulle ei kukaan tätä ole osannut suositella!

Sarvikuono on todellakin miellyttävämpi! Vaikka kyllä tuohon tosiaan tottuukin, kun ensikertojen järkytyksestä selviää :D

Heini123 (Ei varmistettu)

Physiomeriä käytetään todella paljon mm. Ranskassa jossa se kuuluu virallisiin flussan hoidon suosituksiin. Todella hyvä tuote myös lapsille, joille sarvikuonon käyttäminen on vaikeaa. Parantava vaikutus on yksinkertainen - huuhtelu! Ja tosiaan vähentää allergioiden oireilua ja antibioottien turhaa syömistä.

Hertta
Lilou's Crush

Luulen, että tämä on oikeasti tosiaan ihan älyttömän hyvä, jos vain on "perusnenä"! Minulla haasteen tuo se, kun kanavat ovat niin ahtaat, että suihke ei mene perille sinne, minne pitäisi. Mutta jatkoin silti sinnikkäästi :)

Suviiiii (Ei varmistettu)

Pitääkin kokeilla tätä! :D Lupasin kertoa sulle kokemuksia siitä FESS-leikkauksesta :) Itselläni toipuminen siitä kesti muutaman viikon ja leikkauksen jälkeen on ollut jo 3 kertaa poskiontelotulehdus. Tulehduksia se ei siis mulla ainakaan estänyt, mutta toki onteloita on helpompi nyt huuhdella kun tulehdus päällä, eli sen puolesta voisin suositella kyseistä leikkausta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.