Postikortteja Pariisista

Lilou's Crush

Terveisiä Pariisista. Vietetään täällä esikoisen kanssa pitkää viikonloppua, lunastin viimein kauan ilmoilla olleen lupauksen reissusta rakkauden kaupunkiin. Lapsi on tehnyt todella paljon töitä puolentoista vuoden ajan pitkän ranskan parissa -ei ole ihan helpolla sen opiskelu käynyt. Englantia puskee joka tuutista, ranskan suhteen sellaista helpotusta ei ole salakavalasti tyrkyllä.

Vaan onpa ollut hauska huomata, miten oppi on  ponnistelujen myötä uponnut, muutamankin kerran varmistin miniltä mitä pikkuasiaa milloinkin. Itse en ole ranskaa koskaan opiskellut vaan tooooosi pitkän saksan koulumme tarjonnan vuoksi, mutta kyllähän sitä yleisimmät fraasit korvaan onneksi tarttuu. Aikamoisen kipinän opintojen aloittamiseen näin aikuisena kyllä reissut antaisi, vaan mistäpä löytyisi aika niille!

Tänään tallustettiin ympäri kaupunkia 25,000 askeleen verran, käveltiin mm. koko pitkä Saint Martinin kanaali päästä päähän ja fiilisteltiin ihanaa syyssäätä. Muotiviikot tuo ihan oman säpinänsä tähän kaupunkiin myös. Syksytakit oli meillä sääennusteiden vuoksi päällä, vaan t-paidassa tarjettiin ja hiki tuli noita takkeja raahatessa. 

Huomenna vähän vähemmin varustein valloittamaan Eiffeliä ja Riemukaarta, ja macaronsitkin taidetaan täällä niiden alkukodossa napata matkaan. 

 

Ps. Kuvanlataus ei nyt jostain syystä onnistu, joten perästä kuuluu!

 

 

 

 

Kommentit

Marikka (Ei varmistettu)

Oi ihanalta kuulostaa, nauttikaa reissusta, kuvia odotellen!

elle_y (Ei varmistettu)

Ranska on tosiaan aluksi vaikea kieli, hyvä, että opiskelette myös autenttisessa ympäristössä. :) Menin itse opiskelijavaihtoon 5 vuoden ranskan opiskelun jälkeen, ja eka kuukausi tuntui, että tajuaa ehkä puolet ja kaikki puhuu sairaan nopeasti. Sitten kun siihen rytmiin pääsi, alkoi sujumaan. Teidän täytyy vaan käysdä ahkerasti Pariisissa. ;)

twinkal (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com

demo (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

taliya (Ei varmistettu) https://thepolicytimes.com/

how it is possible.

https;//thepolicytimes.com

https://youtu.be/kxlUdmBNxj8
https://youtu.be/SUYduT3wZck
Thank you!

taliya (Ei varmistettu) https://thepolicytimes.com/

Syksytakit oli meillä sääennusteiden vuoksi päällä, vaan t-paidassa tarjettiin ja hiki tuli noita takkeja raahatessa.

https;//thepolicytimes.com

https://youtu.be/kxlUdmBNxj8
https://youtu.be/SUYduT3wZck
Thank you!

Kommentoi