Postikortteja Pariisista

Terveisiä Pariisista. Vietetään täällä esikoisen kanssa pitkää viikonloppua, lunastin viimein kauan ilmoilla olleen lupauksen reissusta rakkauden kaupunkiin. Lapsi on tehnyt todella paljon töitä puolentoista vuoden ajan pitkän ranskan parissa -ei ole ihan helpolla sen opiskelu käynyt. Englantia puskee joka tuutista, ranskan suhteen sellaista helpotusta ei ole salakavalasti tyrkyllä.

Vaan onpa ollut hauska huomata, miten oppi on  ponnistelujen myötä uponnut, muutamankin kerran varmistin miniltä mitä pikkuasiaa milloinkin. Itse en ole ranskaa koskaan opiskellut vaan tooooosi pitkän saksan koulumme tarjonnan vuoksi, mutta kyllähän sitä yleisimmät fraasit korvaan onneksi tarttuu. Aikamoisen kipinän opintojen aloittamiseen näin aikuisena kyllä reissut antaisi, vaan mistäpä löytyisi aika niille!

Tänään tallustettiin ympäri kaupunkia 25,000 askeleen verran, käveltiin mm. koko pitkä Saint Martinin kanaali päästä päähän ja fiilisteltiin ihanaa syyssäätä. Muotiviikot tuo ihan oman säpinänsä tähän kaupunkiin myös. Syksytakit oli meillä sääennusteiden vuoksi päällä, vaan t-paidassa tarjettiin ja hiki tuli noita takkeja raahatessa. 

Huomenna vähän vähemmin varustein valloittamaan Eiffeliä ja Riemukaarta, ja macaronsitkin taidetaan täällä niiden alkukodossa napata matkaan. 

 

Ps. Kuvanlataus ei nyt jostain syystä onnistu, joten perästä kuuluu!

 

 

 

 

Kommentit (12)
 1. Sana Ansari
  19.2.2019, 11:44

  THANKS FOR THIS GREAT ARTICLE I AM SO THANKFUL FOR YOU!
  https:/www./rocketagarbatti.com

 2. nice one articles.thanks for sharing me please check my link policy related issues …
  click here link https://thepolicytimes.com
  where my website policy related issues

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *