Primers I have met and liked -and then some

Lilou's Crush

Olen nyt ihan ihastunut primer-tuotteisiin, eli noihin meikin alle laitettaviin hehku-/tasoitus-/kiinnitys-supervoimavoiteisiin. Ikä ei tule yksin, eivätkä stressi ja naftit yöunetkaan varsinaisesti saa ihoa hehkumaan.

Nyt käytössäni ovat olleet Benefitin That Gal ja Lumenen Crystal Radiance Primer -molemmat oikein hyviä. Käytän tuota That Galia joskus ihan yksinään, yleensä kuitenkin meikkivoiteen alla ja Lumenen versiota siten, että sekoitan sitä pikku tippasen Lumenen meikkivoiteen sekaan.

Nyt kun käyttämäni putkilot vetelevät viimeisiään, houkuttelisi testata vähän jotain uutta -erityisesti Diorin uutukaista (joka saa suitsutusta muuten, paitsi sutihommelinsa vuoksi) Smashboxin useamman vuoden suosittuna pysynyttä Photo Finishiä tai Make Up Foreverin HD-primeriä (värillä tai ilman). Bloggaajasiskoseni Mrs V upeaihoisena esimerkkinä muuten bloggaili upean näköisestä Guerlainin Meteorites Perles-primeristä, mutta vaikka kuinka houkuttaisi kokeilla sitä, etsin itse hiukan edullisempaa tuotetta, että sitä raaskii sitten sutia nassulle.

Kollaasiin napsittu kuvat: Sephora.com ja Lumene.fi

Kommentit

X

Oli pakko tulla kommentoimaan tuotetta kun on ollut itselläni käytössä, nimittäin Make Up Forevering HD-primer :) Ostin tuotteen viime vuonna Nykistä (hyvän myyntipuheen jälkeen ;-)), kun kaipailin sekaihoiselle nassulleni jotain mikä saisi meikin kestämään pidempään.

Käytettyäni tuotetta aika lailla päivittäin, joudun myöntämään että mun "ongelmaan" se ei ole valitettavasti auttanut - meikkiä joutuu täydentämään jo parin-kolmen tunnin päästä ettei otsa kiiltäisi liikaa.. Hyvää on kuitenkin se, että meikkivoide levittyy iholle helposti ja tasaisesti; oikeasti myös tulee sellainen fiilis että ihohuokoset ovat pienentyneet.

Plussaa myös ehdottomasti siitä että tuote on erittäin riittoisa - ostin sen viime vuoden huhtikuun alussa ja putkilossa on edelleen tuotetta vielä jäljellä :)

Misty (Ei varmistettu)

Vakkarilukijasi, joka harvemmin kommentoi mitään, ilmoittautuu =)
Olen kokeillut Benefitin, Dermocilin ja Nyxin primereitä, mutta nyt käytössä oleva MSCHICin primer on täyden kympin ellei jopa yhdentoista arvoinen. Yleensä nenäni kiiltää lounasaikaan mennessä, mutta enää ei ole sitä ongelmaa =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on Macin prep+prime ja toimii. Tääl kans yks easy case ilmoittautuu. Ostettu nimittäin kans mahtavan myyntipuheen jälkeen Hong Kongista.
Kattis

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla menossa jo toinen Bare Mineralsin primer ja tykkään kovasti. Sitä ennen kokeilin Lancomen tuotetta, jonka piti antaa hehkua - ei ole yhtä hyvä ensinkään.

Jo Vierailija (Ei varmistettu)

Joku kehui L'Orealin primeria. Sehän olisi mukavan hintainen - Onko joku kokeillut?

Vierailija (Ei varmistettu)

MSCHICin primeria voin minäkin suositella, todella hintansa arvoinen tuote! Esim. YSL:n vastaava aivan surkeaa tuon rinnalla (tukki huokoset).

Hertta
Lilou's Crush

Hei mahtavaista, ihan loistovinkkejä täältä sain! Onkohan tuo MSCHIC kuinka kuivattava? Itselläni on siis se päinvastainen ongelma, että nassu ei kiillä vaan hilsehtii jos jotakin kiukuttelee! Bare Mineralsin pieni testipullo tulikin muuten aloituspakkauksen mukana, vitsit, oiskohan se vielä käyttökunnossa, pitää kurkkia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos hyvistä vinkeistä! Aion ostaa elämäni ensimmäisen primerin. Mun nassu kiiltää tosi nopeesti ja paljon. =) Nyt vain etsimään MSCHIC.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.