Prinsessaisen piristävä ja poikkeuksellisen unettava lauantai

Lilou's Crush

Niin monet viime viikonloput on maattu tautikoomassa, jetlagissa tai muuten vain viikon puuhista lopen uupuneina, että tänään voi sanoa olleen ihan mahtipäivä! Tällaistakos se olikaan nukkua hyvät unoset, herätä auringonpaisteeseen, ennättää puuhastella kotihommat ja vähän pihalla, shoppailla ja lähteä keskustaan hippaamaankin.

Päivän kruunasi pikkuveljeni puoliskon synttärikekkerit, ja tarjolla oli herran itse leipomaa prinsessakakkua "prinsessalle" ja macaronseja, parhaita syömiäni ikinä. Kuin myös tytön mielestä, ja vaatimus oli omille synttäreille samanmoinen kattaus, o-ou...  Illan päätteeksi lähdettiin vielä kiinalaiseen syömään, kun tuli aiemmin luvattua, ja nyt ollaan viimein tyytyväisinä massut killillään kotona.

Vailla siis sen kummempia kuulumisia kuin hyvää mieltä jaettavaksi asti, aiotaan vielä tämän päivän päätteeksi tehdä jotain aivan ennenkuulumatonta. Nimittäin mennä nukkumaan, än-yy-tee-nyt!

Nauttikaahan työ, yökyöpelit, viikon parhaan päivän illasta. Hyvää yötä!

Kommentit

Sade1 (Ei varmistettu)

Olinkin bongaavinani sinut Nan Kingissä! :) Olet muuten luonnossa ihan uskomattoman kaunis nuori nainen, vielä kauniimpi kuin kuvissa!

Hertta
Lilou's Crush

No mutta jopas, siellähän me :) vakkaripaikka jo varmaankin liki 15 vuoden ajalta, olen ollut parikymppisenä töissä siinä ihan vieressä :) ja hyvät hytyrypykät, kiitos niin kovasti kauniista sanoistasi, lämmittävät hurjasti -joskin NanKingin lempeillä valoilla lienee iso osnsa asiassa, mutta yhtä kaikki olen kovasti otettu :) toivottavasti teillä oli kiva ilta!

LTL-Anna
Loving These Looks

Prinsessakakkua, slurps!

Hertta
Lilou's Crush

Oli kylläniin hyvää,ettei tosikaan :) syötiin ihan liikaa kaikki :)

miakuusisto (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

:) Prinsessakakut on vaan parhaita ever !

Hertta
Lilou's Crush

Ja sitä minä en tiennyt ennen tätä kohtaamista! Ajattele, 35 vuotta pimennossa :D Mut olo niin herkkua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.