Psst… Trendissä!

img_3654.jpg

Aika kiva tulla töihin piiiitkältä joululomalta, kun pöydällä nököttää uusin Trendi, jossa muikistelee Jokisen Liisan palstalla myös meikä, vinkkailemassa mustiin pukeutujien juttuja. Ja heti parin sivun päässä söötti Piret tarjoaa vakkarituunauspalstallaan paidasta kaulahuiviksi-vinkkiä, jonka jopa minä osaisin toteuttaa, ja ehkä jopa toteutankin 🙂

Hienoa alkanutta arkea, tyypit!

 

PS. Lilyläisillä on mahdollisuus uuden vuoden alkajaisiksi tilata 4 Trendiä hintaan 16,90 (norm. 29€)   tai 8 lehteä 29,90 (norm. 56€) täältä. Tarjous on voimassa 1.2.2013 saakka.

 

Kommentit (3)
  1. Vierailija, voi itku, onpa ollut tosi kurja kohtalo sinun tilauksellasi! Kivaa lehteä odotan minäkin aina kädet ojossa postilaatikolla. Hei tehdäänkö niin, että jos jaksat nähdä vaivan, laittaisitko minulle osoitteeseen lilouscrush@gmail.com sähköpostilla yhteystietosi, voisin välittää ne suoraan asiakaspalvelun päällikölle jotta he voisivat katsoa, mikä kurja viirus tuota tilaustasi oikein kiusaa, ja se saataisiin kuntoon!

  2. Pakko nyt mupattaa tuosta tarjouksesta sen verran että minähän sen otin ja tilasin jo reilusti viime vuoden puolella, silloin kun tuo kampanja alkoi.
    Yhtään lehteä en vaan ole saanut ilman asiakaspalautetta ja silloinkin pari viikkoa myöhässä, laskua tai tilaajalahjoja ei ole lukuisista pyynnöistäni huolimatta herunut, eikä asiakaspalvelupuhelimeen pääse läpi (minulla on tapana luovuttaa puhelinjonotus puolentoista tunnin kohdalla). Sähköposteihin vastataan puolentoista viikon kuluttua lähettämisestä eikä viimeisimpään, kolme viikkoa sitten lähettämääni laskunlähetyspyyntöön ole vastattu ollenkaan. Silloin kun olen vastauksen saanut, on luvattu hoitaa ongelmat kuntoon ja että jatkossa lehti tulee ajallaan. Näin ei kuitenkaan ole vielä päässyt käymään.
    Anteeksi kun täällä valitan asiasta, tiedän että sinä ja lehden toimitus on tähän asiaan täysin syytön ja osaton mutta tämä asia vain jaksaa harmittaa niin vietävästi! Trendi on minusta niin laadukas lehti etten muita lehtiä haluakaan tilata. Tilatun lehden julkaisupäivämäärää tulee odotettua kuin joulua, mutta ärsyttää joutua pettymään kuukaudesta toiseen.
    Anteeksi vielä negatiivisuuteni, olet kiva!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *