Pukki nurin!

Lilou's Crush

Voi tuhannen.

Sen sijaan, että tässä nyt kertoisin, miten auvoisasti anoppilassa syön konvehtia, selaan e-kirjaa ja nautiskelen, kerronkin, että joulupäivää vietetään vähän toisissa merkein.

Onnistuin nimittäin eilen illalla salaisella ovenkolkutusreissulla H-hetkellä kaatumaan pahasti jäisessä pihassa. Loukkasin polveni, ja aattoillan huipennus ja sen puoleen koko aattoilta meni jääpussi vuoroin polven ja nilkan päällä aika kivuliain fiiliksin. Toivottavasti ei mitään venähdystä kummempaa, vähän kyllä pistää jännittämään tämän polvivammahistoriani huomioiden. 

Särkylääkkeet onneksi tepsii, ja kohta päästään joulupäivän saunaan, ja muutenkin on joulunvietto ollut leppoisaa.

 

(arvatenkin kuva ajalta ennen "spaghetti incidentiä")

Kommentit

Tasaraita

No voihan nyt, kylläpä kävikin huono tuuri sulla. :( Toivottavasti ei venähdystä kummempaa ja jalka olis taas kohta kunnossa. Mikähän siinä onkin, kun just silloin kun olisi aikaa levätä ja tehdä kaikkea mukavaa, sitä usein sairastuu tai jotain muuta mutkaa tulee matkaan.

Mukavaa ja rauhaisaa joulua teidän perheelle äksidentistä huolimatta.

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa joulua sinne <3 

uskon että ns "pikku juttu", vaikka sattuessaan kyllä ajattelin että tästä ei ilman ampumalanssia selvitä, sellainen oli rusaus ja hetken tuska -tärkeintähän oli raahautua nurkan taakse jollain ylimaallisilla voimilla, että ei joulupukin salaisuus paljastu :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukavaa joulua kuitenkin. Minä harvakseltaan sairasteleva ihminen kaaduin aattoiltana pahasti sairaana sängyn pohjalle ja pimeässä makkarissa mennyt koko joulupäivä, vähän influenssalta tuntuisi, olotila on niin kertakaikkisen kamala. Lapset käyneet välillä moikkaamassa ja olen kuunnellut täällä kuumeen aiheuttaman liikutuksen vallassa kyynelet silmissä kun pelaavat joululahjapelejä isän kanssa. Ihanaa kuitenkin saada sairastella rauhassa omassa kodissa ja lipitellä miehen kantamaa hunaja-sitruunavettä. :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei miten kurjaa! Nyt on valtavasti tauteja liikkeillä,  rakkaat Tampereen serkut ovat myös sairaana, eikä joulu tunnu yhtään samalta ilman! Toivottavasti olosi oikein pian kohenee ja pääset viettämään pyhiä ja välipäiviä entistä ehompana.

ja muuten totta: ei kotia parempaa paikkaa potea. 

Flav (Ei varmistettu)

Lämmin suositus: Ice bug -kengät! Löytyy muutama ihan kivan näköinenkin malli. En liiku enää talvikeleillä ilman! Hyvää joulua ja ihanaa uutta vuotta!

Hertta
Lilou's Crush

No olisi kyllä toimineet huomattavasti paremmin kuin aamutossut! Tämä oli niin tyypillinen "kotionnettomuus" kuin olla ja voi! ...ihan nopeasti vain pujahdan...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.