Pulleaa samettia ja pelastava pikkupussukka

Lilou's Crush

Voi tätä loskan määrää! Vaan toisaalta, varpaat märkänä sitä tietää kyllä kevään tekevän tuloaan. 

Eilen juhlittiin pikkusiskoni kolmekymppisiä. Lahjanhakureissulla puin pitkästä aikaa päälle jättimuhkutakkini, joka on parhaimmillaan siinä nollan kieppeillä -alle nollassa jäätyy peba, ja paljon plussalla tulee hiki. Vaan näillä säillä justiinsa passeli. 

Toinen lempparihomma löytyy käpälästä. Mukama, tuo ennen vain miesten parhaana puotina mainitsemani nettiputiikki, on ottanut valikoimaansa myös muutamia naisellisille tarpeille sopivia juttuja, nimittäin Bellroyn lompakot ja pussukat. Sain valita oman suosikkini mallistosta, ja aika kauan pähkäiltyäni päädyin todellä käytännölliseen musteensiniseen pikkupussukkaan.

Pussukka on ollut nyt useamman kuukauden menossa mukana, niin kassin pohjalla, ranteessa roikkumassa kuin iltalaukun virkaa tekemässä, ja edelleen aivan moitteeton. Päädyin tähän nimenomaiseen malliin siksi, että puhelimeni, mallia halko, on hankala löytää sellaista pikku clutchia, jonne menisi sekä rahapussukka, että kännykkä, ja vielä joku huuli-asia ja puuterirasia. Tännepä mahtuu. Mitoituksen fiksuus paljastuu tästä videosta alla:

Toinen suosikkini on tuo kuvan Folio-lompakko, jonka mallisia lompsia kutsun "aikuislompakoiksi". Nyt alkaa olla korttikavalkadi sellainen, että ei oikein enää meinaa pussukkani saumat kestää, mutta vielä ajattelin hetken sinnitellä, ennenkuin siirryn hienompaan korttien kantimeen.

Simppeleiden, kestävien, laadukkaiden ja toimivien arjen (ja tänään myös juhlan) apureiden ystävien kannattaa kurkata valikoima täältä.

 

PS: Mukaman Mikko laittoi vielä alekoodin: koodilla hertta10 saa kaikista tilauksista -10% alennuksen 16.3 saakka

Kommentit

JasminW (Ei varmistettu)

Ihana takki ja ihana väri! Mistä se on? :) Vaikka ymmärränkin että taitaa olla vanhempi hankinta jo.

Hertta
Lilou's Crush

Zarasta! Ostin joulualesta nettikaupasta. Zadaassa taisin nähdä joku aika sitten tämän jonkun harhaostoksena!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.