Punaa, beibi!

En tiedä, onko tämä juttu kaikille teille jo aivan tuttua huttua, mutta kolmannella kotimaisella, ”it blows my mind” ja jos ei sitä, niin saa ainakin kokeiluvaiheessa aikaan vedet silmistä tursuttavaa tyrskintää.

Törmäsin nimittäin seuraamassani kauneusryhmässä aivan hervottoman näköisiin meikintekokuviin, ja pakko se oli tutustua tarkemmin, kyseessä kun oli tummien silmänalusten peittäminen, josta itsekin paraikaa unen niukkuuden vuoksi kärsin. Ratkaisu tähän kaikkeen saattaa tulla ihan toisessa muodossa, kuin voisi odottaa, nimittäin huulipunassa.

Tiivistettynä homma toimii niin, että suditaan silmien alle silmänalusten sävymaailman vastavätistä huulipunaa ennen peitevoidetta, ja homman pitäisi olla klaari.

Voin kertoa, että Nastamuumion serkkutyttö-ilmestys on ehkä hysteerisintä, mitä meidän kylppärissä on kuunaan nähty. Ja juuri kun kameraa ei ollut lähimaillakaan, mutta Deepica videossa näyttää homman niin hyvin step by step, että mennään sillä. En onnistunut mätsäämään huulipunan sävyä ihan kohdilleen, ja koostumustakin pitänee harkita, että millainen puna parhaiten tässä toimisi, mutta hauskaa ainakin oli. -Ja ihan kamala pestä meikkiä pois naamasta tällä kertaa, ihan tuommoisten pakkeleiden poistoon ei meikäläisen arsenaalista löydy pesuaineita…

Ihan totta puhuakseni, tummat silmänaluset eivät haittaa minua niin paljoa, että jaksaisin tätä uudelleen yrittää. Mutta oli se sen naurun arvoista!

Kokeilleita, anyone? Toimiko?

Kommentit (3)
  1. 😀 😀 jotenkin mun on hyvin vaikea kuvitella, että tää toimisi kaltaisellani kalpeanaamalla…

  2. Kolmannella kotimaisella, I’m speechless 😀 toisaalta kutkuttaa kokeilla! Aprikoin vain että kuinkahan pakkeloidun näköinen tulee, siitä en pidä..

    1. Sanoisinko, että vaikka häivyttelin kovin taiten, kyllä sen pakkelssonin eron todella huomasi. Ei ehkä asiaan vihkiytymätön, mutta itse. Jos joskus lapsettaa, kannatta ennen suihkua antaa punalle mahis 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *