Puskutraktorit

Lilou's Crush

Eilisessä ulkoilupostauksessa ne jo vilahtikin. Traktorit, joilla puskee läpi lumen, pysyy pystyssä jäällä ja loikkii loskalammikot. Aleksi 13 alesta, Timberlandin hiker-bootsit. Villavuori, vedenpitäväksi käsitelty nahka, tukevasti kuvioitu pohja. Viimein on kunnon talvikengät.

Sovitin myös Eccon hauskannäköisiä, vähän maihari-henkisiä kenkiä keltaisin nauhoin, mutta meinasin liukastua jo kaupan matolla, joten hylkäsin ne alkuunsa. Lisäksi popojen kantakappi oli niin kovaa pahvia, että melkein sovittaessa tuli rakko. Hyvä niin, koska ulkonäön ja lestin muun istuvuuden perusteella taistosta olisi tullut kova.

Mutta nyt traktorssonit jo kuopii lattiaa, sillä lähemmäs luontoa kuin nuo juuri varisseet kuusenneulaset ne eivät ole vielä päässeet eilistä kotipihaa lukuunottamatta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä noi mahtoi maksaa??

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, alessa 118e.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa mukavannäköiset talvikengät! :) Niin se vaan on, että kyllä erityisesti talvella pitää olla hyvät kengät. Itse ostin juuri pitkän harkinnan jälkeen El Naturalistan kengät, ja kyllä jalat kiittää:
http://hyvinvointiloki.blogspot.com/2012/01/jalalla-koreaksi-ergonomisis...

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, sanos muuta, kun talvikengät on ensinnäkin usein hintavammat -> niitä on harvemmat. Ja vaatimukset on tosiaan kovemmat noin keliolosuhteiden vuoksi. El Naturalistat ovat kuulemma ihanat jalassa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos hauskoista kielikuvista, tyylisi on mukavan yksinkertainen

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse päädyin aiemmin kuvaamaasi Eccon malliin ja pohjat pitävät kyllä erittäin hyvin :-) Viime viikolla olivat ihan jäätikkökelillä kovassa testissä ja ihan pysyin liukuesteillä reippailleen kaverin tahdissa (kenkien pohjathan saattavat joskus tekotavasta johtuen olla liukkaat ennen kuin ne on ns. kävelty auki, valuvaiheessa pintaan noussut silikoni lähtee pinnasta ja pohja pääsee pitämään) Kantakappi on mallissa aika kapea mutta muotoutui sekin tosi nopeasti. Ei sillä hyvältä näyttävät nuokin..:-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.