Puuteriroosakynnet

Lilou's Crush

Annalla on kyllä fiksu poikaystävä. Kun Anna tuumi, että lakkaiskos kynnet, vai pakkaisiko lomareissulle, mies tokaisi: lakkaa nyt kynnet, koska pakata on kuitenkin pakko. Ja niinpä. Mietin viikonloppuna, että hoitaisinko Kelan kuittiasiat, vai lakkaisinko kynnet... Lakkasin tietty kynnet, koska mikään ei siivitä kuittirumbaa paremmin kuin Pakko, muusien muusa.

Testasin Lumenen uusia kynsihommeleita, jotka sain matkaani pressipäivästä; aluslakka, värilakka ja päällyslakka. Tuttu trio, käytän aina koko kolmikon, muuten nakeissani ei lakka säily päivää pidempään siistinä. Lumenen värilakoissa on hyvä, leveä sivellin, josta tykkään.  Värin koostumus vaihtelee sävyittäin, olen ollut huomaavinani. Tämä vaaleanpunainen oli aika paksua, joten parin kerroksen kanssa tosi peittävää, mutta kuivuu sitten vähän hitaammin, ja levitysvaiheessa saa olla tarkkana, ettei tule turhia makkaroita matkalle. Päällyslakka toi nätin kiillon, kuivatusnopeutta en hokannut tarkkailla, vauhtia luvataan.

Oi vitsi, tästä viikosta on tulossa tosi kiva. Huomenna illallistan vanhan työkaverin kanssa, töissä on mielenkiintoisia hommeleita menossa ja viikonloppuna vietän Liisani kanssa tyttöjen monen koon viikkistä: kuplia ja kikatusta, kurmeeta ja karaokea. Ou jees :) Huippista alkuviikkoa!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

onko tuo aluslakka joku uusi, ei näytä samalta mikä itselläni käytössä? Jos oikein tiiraílin niin on kuiville kynsille?
Entä tuon värillisen nimi, on nimittäin kiva sävy. Olen tykännyt noista lumenen lakoista, ovat helpostin levitettäviä + sivellin on loistava. Olen pitänyt noista enemmän kuin paljon hehkutetuista essien lakoista.

Hertta
Lilou's Crush

Olinpas hömelö, lakan nimi jäi mainitsematta! Katson sen heti kotona ja laitan tänne :) Tuo aluslakka on ihan upouusi, liuskoittuville kynsille. Sitä ainakin omani tekevät runsaan käsienpesun ja kuivattavan ilmastoinnin vuoksi, joten josko auttaisi, toivotaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Hertta!
Oon seurannu sun blogia jo pitempää ja mua on pitkää jo kiinnostanu,että minkälainen koulutus sulla on sun työhön. Oon välivuotta viettävä tyttönen ja mainosala kiinnostais kovasti,joten ois kiva jos valottaisit sun taustaasi hieman. :) Kiitti ja kivaa syksyä!

Hertta
Lilou's Crush

Moi vierailijatyttönen, mulla on taustallani monenmoista ja monesta syystä :) Alunperin olin vakaasti menossa kauppikseen markkinointia lukemaan, mutta sitten mummuni sairastui syöpään, ja halusin viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen lähellään, enkä pystynyt keskittymään pääsykokeisiin, vaan menin lukemaan mainontaa ammattikorkeakouluun. Kyseistä koulutusohjelmaa ei taida enää ollakaan, valmistuin parissa vuodessa tradenomiksi. Sen jälkeen menin töihin ensin suurteollisuuden markkinoinnin ja viestinnän pariin vuodeksi, sitten media-ala vei mukanaan kansainväliseen digimediaan erikoistuneeseen yritykseen. Sieltä sitten mediatoimistoon ja aloin jälleen opiskella, tällä kertaa jatkotutkintoa työn ohella, ensin sähköistä liiketoimintaa ja sieltä valmistuttuani johtamista ja jälleen sitä markkinointia ja mainontaa (oppiminen ei lopu koskaan sillä saralla ;). Vaihdoin kuuden mediatoimistovuoden jälkeen mainostoimistoon jälleen kuudeksi vuodeksi, ja sieltä sitten nykyiseen pestiini, jossa teen yhdistelmää kaikesta vuosien saatossa oppimastani strategina. Yhteenvetäen yksikään opiskelupaikka ei ole ollut johdatuksena juuri nykyiseen työhöni, mutta suuntaa se on antanut. Suurimmat oppini olen kerännyt työelämässä, ja arvostan edellisiä työpaikkojani mainos- ja mediatoimistoissa aivan valtavasti.  Työelämässä ole siis pikkuhiljaa luovinut intohimojani seuraten sellaiseen suuntaan, joka tuntuu omalta ja kiinnostavalta. Olen tosi kiitollinen elämälle siitä, että olen saanut aina tehdä mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa työtä,  ja uskaltanut hypätä haasteisiin, joten ainoa vinkki jonka voin koko sydämestäni on antaa, on kuunnella sitä, mite se sydän sanoo -siellä se on. Vaikka matka voi olla työläs, se voi olla myös palkitsevinta :)

Jenniii
Pupulandia

Ai että on nätit kynnet! :) Pitää ehkä itsekin kokeilla tuota hempeää nude-sävyä, mutta ensin täytyy hankkiutua eroon näistä viininpunaisista. Vaalealla lakalla ei nimittäin tummaa geeliä peitetä. Tai ehkä kokeilenkin tuota varpaisiin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.