Rakastan sinua, Thermacell

Lilou's Crush

Venerannassamme on verenhimoisimmat hyttyset, joihin olen koskaan törmännyt. Paljas nilkka on sekunnissa kansoitettu kymmenellä kärsät törröllään ryystävällä itikalla. Yhdellä pahimmista veneen pakkausreissulla olen sukista ja pitkiksistä huolimatta saanut 34 pistoa -per koipi! Eikä noita pieniä perkeleitä kadoteta edes meidän moottoriveneellä liikkeelle lähdön jälkeen, tyypit nauttii pienestä kruisailusta ja tuulen tuiverruksesta naamassaan.

Lapset on suojauksesta huolimatta kuin toisen vesirokon jäljiltä, ja itse herään yöt pääksytysten tuskaiseen jalkojen hinkkaamiseen lakanaa vasten. Käytössä on allergialääkkeet, kortisonit, aloet ja kreemit. Ainoa, mikä tuo hetken helpotuksen, on puremakohtien suihkuttelu niin kuumalla vedellä kuin orvaskesi kestää. Vaan lähdepä sitä sitten yks kaks koipia huljuttelemaan kesken kiivaimman työpäivän.

Tykin kokoisen Mosquito Magnetin hankinta alkaa pikkuhiljaa tuntua täysin perustellulta valinnalta, koetan pitäytyä edes vähän kevyemmissä keinoissa, kun haluan pitää edes jonkinsortin ekosysteemin surraamassa ja myös hirveä pienemmät elukat elossa. Hyttyssavut ärsyttää astmaatikon henkeä, offit herkkää nahkaa, ja haisusta tulee päänsärky. 

Vaan sattumalta tapasin Mosquito Magnetin pikkuserkun tädin edellisestä avioliitosta, Thermacellin. Ja voi kuulkaa, mikä auvo! 

Laitteeseen laitetaan hyttyskarkotetta sisältävä tyyny (ties mitä myrkkyä, mutta juuri tällä hetkellä en kykene kutinaltani sitä setvimään), ja laite posottaa NELJÄ TUNTIA 20 neliön alueen lähestulkoon hyttysvapaaksi! Rakastan tätä, elämänlaatu parani ainakin 400 prosenttia.

laite toimii butaanipatruunalla, ja niitäkin kuluu päivässä pari, jos koko päivän töhöttää. Että halpa ei ole, laite vähän alta parikymppiä ja nuo tyynyt ja butaanit riistohinnoiteltu. -Alibabasta saisi kuulemma superhalvalla karkotetyynyt, mutta niin monipuolisen kreisi en (vielä) ole, että olisin nimettömiä myrkkytyynyjä lähtenyt kiinasta tilaamaan... oikeasti, tämä lie melko hyvin testattu tuote, että uskalsin ostaa toisenkin vekottimen.

Siis jos kärsit, huidot, kutiset, tässä apu ulkona tehtävään karkotukseen!

 

 

 

 

 

Kommentit

suhmura (Ei varmistettu)

Huh, teidän hyttysongelma kuulostaa aikamoiselta. Meidän puutarhassa ja mökillä ei taida olla noin paha tilanne, mutta olen saanut pidettyä hyttyset loitommalla suihkimalla itseeni ja lapseeni Neal's Yard Remediesin Citronella Formula -suihketta. Se on luonnonkosmetiikkaa, joten ei sisällä vahvoja myrkkyjä. Suosittelen testaamaan vaikka oheistuotteena muiden karkotteiden lisäksi. Olen hankkinut omani Joliesta.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa hyvältä, kiitos vinkistä! Onneksi saaressa hyttyjä on vain murto-osa lähtörannasta ja parkkipaikalta, mutta mennen tullen kun siinä pitää pysähtyä... verenluovutukseen ei paljoa jää annettavaa! Punkkeja taas sen sijaan on saarikin täys!

Huttusia (Ei varmistettu)

Kokonainen limetti ja siihen neilikoita tökkästynä täyteen pitää hyttyset mun terassilla loitolla. Ellei sitten tule liian jouluinen fiilis :)
Sukkien varteen, paidan ja hihojen suihin töpöttelen sitruunaruohoöljyä. Sitä ne käyttävät Thaimaassakin.
Mökkielämä ei juurikaan hyttysten johdosta ole minua varten :)

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Hallelujah! KIItos tästä vinkistä <3

earn to die v1 (Ei varmistettu) http://slope-game.net/earn-to-die-v1/

The article is great, there is a lot of useful information. Thank the author very much.

Noora K. (Ei varmistettu)

Hahah, Thermacell on aivan paras. Paras ikinä! Pelastanut meidän kaikki veneilykesät luonnonsatamissa, joissa kanssa majailee monesti suht aggressiivisia hyttysiä. Just harmiteltiin Toscanan reissulla, ettei tajuttu ottaa mukaan, kun hyttyset söivät iltaisin ulkona.

SEnhän on tyyliin kehittänyt Yhdysvaltain armeija Vietnamin sotaa varten, joten aikamoinen tutkimustyö varmaan taustalla.

Hertta
Lilou's Crush

No te olette todella testanneet toimivuuden! Ja mietinkin tiiätkö, että mistä osan tuotteiden ”militantti” ulkoasu oikein johtuu, tää taitaa selittää sen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Laittakaa linnunpönttöjä jos haluatte hyttysistä eroon! Yksi lintupari syö n. tuhat hydärii vuorokaudessa.

Lintujen pesimäpuuhia on hauska seurata mökin terassilta ja samalla lapsetkin oppivat tunnistamaan tavallisimmat pikkulinnut.

Hertta
Lilou's Crush

Meillä on jo! Monta! Pitänee siis aloittaa oikein kunnon lennosto, sen verran paljon on kärsäkkäitä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.