Rakkautta, rakkautta vain

Lilou's Crush

Mikä ihana viikonloppu! Rakas ystäväni meni naimisiin, ja minulla oli iso ilo ja kunnia toimia häissä yhtenä kaasoista. Morsian oli uskomattoman kaunis, sulhanen komea, juhlaväki hauskaa, ruoka taivaallista, puheet koskettavia, ja katto ilosta korkealla.

Juhlat olivat intiimit, joten laitan vain tämän pienen vilauksen omasta puvustani. Kermaa ja kullan kimmellystä, jotka kyllä jäivät kauas taakse hääparin säihkeestä, kuten asiaan kuuluukin :)

Onnea vielä kerran rakkaat ystävät!

 

PS. Sain sunnuntaina aivan hurjan järjestelyspurtin, ja purin VIISI meitä ärsyttänyttä muuttolaatikkoa, joiden sisällölle ei vain meinannut löytyä sopivaa soppea. Dagen efter oli siis vallan tehokkaasti käytetty!

 

Kommentit

Anna Karhubear

Onpa kaunis mekko! Ja tossutyttönä liputan kenkävalintasi puolesta :)

Hertta
Lilou's Crush

Anna, sullon mun luonto. Tai siis kengät :)

Luru
Changes

Wau. Niin on nättinä ollut hän :) Ja typykkäkin - mikä söpöliini <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Se olet niin kaunis!

Christina

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Aivan ihana mekko! Mistä se on? Upea. Mäkin haluun :)

Hertta
Lilou's Crush

Laura kiitos kovasti -onni se on mikä näkyy nassusta :) Tyttöä vähän jännitti, eka kerta morsiusneitona. Smurffilelu piiloon sukkiksen vyötärönauhan alle, ja kaikki sujui tosi hienosti!

 

vierailija, kiitos paljon! Alkuun tuntui vaalea väri vieraalta, kun yleensä käytän  harmaata ja tummia värejä, mutta oli tosi kivaa kun meillä kaasoilla oli samanlaiset mekot, erimittaiset helmat vain!

 

Christina, oletpa ihana! Kiitos kovasti kohteliaisuudesta, tuli kiva mieli, kun olin oikein laittautunut juhlia varten :)

MiaMatleena, kiitos! Mekko on Asokselta tfnc-merkkinen, ystäväni sovittaa sitä vielä, mutta jos se ei passaa, laitan huutikseen myöhemmin jos sattuisi kiinnostamaan ja olemaan sopivaa kokoa (vastaa n. 36/38)

annemi

Aivan ihana mekko! :)  olisinkin seuraavaksi kysynyt mistä olet sen ostanut, mutta vastasitkin jo yllä. Asokselta olen itsekin löytänyt tosi kivoja juttuja.

riksu (Ei varmistettu)

Aivan ihana mekko ja ihanat tytöt &lt;3 Tossutkin on just perfetto yhdistelmä mekon kanssa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.