Rapussa räpsähtää

Lilou's Crush

Monena monena monena iltana olen tuumannut, että jehna, taas unohtui ottaa asukuva -kun nyt kerran tulee ainakin arkisin pukeuduttua säädyllisiin vetimiin pitkän vapaaherrattarkauden jälkeen. Tänään asia tuli mieleen rappusia kivutessa töistä palatessa. Paha vain, että tein hurjan pitkän päivän, ja saapuessa oli jo pimeää.

Ihailen usein pintamuodin kuohuista meille lukijoille kermat tarjoilevien tyylitaitureiden upeita ja viimeisteltyjä kuvia ja asukokonaisuuksia. Tässä elämäntilanteessa itselleni eniten inspiraatiota tarjoavat kuitenkin "aidot asut", joista on helppo poimia ideoita ruuhkavuosiarkeen. Samaistun täysin ystääväni, joka totesi, että "kahden lapsen kanssa ensimmäistä työssäolovuotta määrittää yksi sana: HIKI". Eli jos onnistut tällaisessa ruljanssissa pysymään kainalot kuivina ja muutenkin freesinä työmaalle saakka, annan sinulle auliisti ja ihaillen virtuaalisen papukaijamerkin ja onnitteluhalin, itselläni sellainen lapsivastuuaamu on vielä haaveissa.

Mutta niin. Päivän asua tässä piti esitellä, eikä kertoa hikikainaloista!

Kuvissa on monta tämän syksyn suosikkijuttuani kuten esmes NAP:in jäännösalennusmyynneistä parillakympillä löydetyt Sam Edelmanin käsittämättömän mukavat mokkanilkkurit (korkoa löytyy ja ohut pohja päkiässä, silti kuin sukka jalassa!) ja Acnen lämmin, suuri kaulaliina. Viiniä vierastan vaatteissa, mutta asusteet ja kengät, niissä tykkään kyllä.

 

 Yllä tänään: Takki Gina Tricot (saatu), neule Acne, kengät Sam Edelman, huivi Acne, farkut Gina Tricot, hattu H&M, laukku Phillip Lim.

Kommentit

Arkiasut kiinnostaa ehdottomasti! Eikä niiden kuvien tarvi aina olla viimesen päälle. Sellasta elämä on, välillä ehtii paremmin ja välillä huonommin. Ja se saa näkyä minusta myös blogissa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Aah mahtavaa <3

jotenkin niin kutkuttelee myös kaipuu vanhoihin kunnon "peiliasuihin", joista itse löysin tosi paljon inspistä esim. Sellaiselta tyttöseltä kuin Emmi NFV:stä, vaikka ikäeroa on ikuisuus :)

 

 

Saranda
Tyhjä ajatus

Couldnt agree more! :) Tulee myös kanssabloggaajana helpottunut olo kun tietää ettei muutkaan ehdi omistaa tuntikausia päivästä kuvien räpsimiseen. :)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, kun pystyisi varaamaan edes nukkumiselle tuntikausia :D näillä mennään, eiks je :)

Lennu (Ei varmistettu)

Kaunista! :)
Ootko muuten Nivean mainoksessa hymyilemässä vaiko vaan pitkälti samannäköinen naama-?

Hertta
Lilou's Crush

Iiiiks, kunpa olisinkin :)  valitettavasti muut mallijutut kuin blogiin liittyvät ovat jo pitkään kaatuneet aikatauluprobleemiin. Eikä sentäs tosin Nivealta ole paljon kyseltykään :D saisivat kyllä, olen hevijuuseri, mutta sillä ei taida duuni irrota, hihii

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.