Raskausmekko

raskausmekko.jpg

Ei ole pullaa uunissa, vaikka seisonkin työpaikan keittiössä kuvassa. Mutta pitipä ikuistaa historiallinen päivän asu-hetki. En nimittäin ole kyennyt tätä raskausmekoksi neljä vuotta sitten nimeämääni vaatetta pitämään sen jälkeen kuin kerran, kun olin tuossa siunatussa tilassa.

Mekossa itsessään ei ole siis kertakaikkisen mitään vikaa, New Yorkista suloiselta, vauva-ajatusten täyttämältä reissulta hankittu DKNY:n silkkimekko on minusta tosi nätti ja kiva päällä. Ajatonkin.

Mutta se alkuraskauden pahoinvointi löi leimansa kyseisen aikakauden vaatekaappiini, ja suurimman osan tuolloin käyttämistäni vaatteista jouduin laittamaan kiertoon. En vain pystynyt katsomaan niitä vuosiin ilman vatsan sisällön villiä heijausta. Huh.

Mutta nyt on olmiolo viimein nitistetty, ja täältä me tullaan, raskausmekko ja mää.

Kommentit (5)
  1. Johanna, voi vitsi miten ihanasti kirjoitit, olen tosi hyvillä mielin siksi! Kiitos tosi paljon. Kivaa kun luet!

     

    Vierailija, mulla kanssa ei noita oikeita mammisjuttuja ollut hankittuna kuin Zarasta farkut (jotka kiristi heti mahasta) ja sitten semmoinen ”paidanjatketoppi”, kun vuonna 2007-2008 oli niin hyvä tunika+leggarit-muotivillitys 😀 Ja keväällä kun masu oli jo iso, käytin numeroa isompia farkkuja nappi auki ja sitten pitkä toppi siihen päälle. Niillä mentiin 🙂 Ja miten ihanaa että sulla ei ollut ellotusriesaa, se oli kyllä ikävää.

  2. Voin samaistua postaukseen siltä osin, että viimetalvena mammamasun kanssa käyttämäni mekot jäävät hyllylle odottaan aikaa parempaa. Ei ollut pahoinvointia eikä muutakaan epämiellyttävää mielleyhtymää, mutta en vaan voi pukeutua niihin vaatteisiin joissa hilluin mahani kanssa. En tiedä miksi? En omistanut yhtään äitiysvaatetta, vaan kiitos ”löysän” muodin ja pienen mahan, tavalliset mekot menivät päälleni. Nyt vaan tuntuu, että kaikki katsoisi kuitenkin, että taas tolla on mammamekko päällä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *