Ratkaisu FB-kirputtajien treffiongelmiin vai jotakin ihan muuta?

Lilou's Crush

Luin tänään uutisen, että Posti testaa ensin täällä pk-seudulla tietyissä pakettiautomaattipisteissä uutta palvelua, Lähilokeroa, ahkerille FB-kirppistelijöille. Pitää tästä nyt vallan kertoa, vaikka juuri tällä sekunnilla viha-rakkaussuhteeni postiin on aikalailla painottunut tuohon ensimmäiseen, niin uskomattoman surkeita sattumuksia ja huonoa palvelua olen saanut (palvelu konttoreissa on ollut aina loistavaa, ihanat tädit täällä ja Krunikassa aikanaan!)

Uuden palvelun idea on se, että ostajan ja myyjän ei tarvitse ajoittaa kohtaamistaan tavaran vaihtamiseksi, vaan sen voi viedä automaattiin ja noutaa sieltä omien aikataulujensa mukaisesti. Tavara ei siis liiku mihinkään, vaan odottelee lokerossa noutajaana. Toki tämä sopii muuhunkin tavaran vaihtoon kuin FB-kirputteluun, vaikkapa avaimille jne.

Kolmen euron palvelu toimii alkuun Lauttasaaressa, Kalliossa, Vallilassa, Käpylässä, Kannelmäessä ja Tapiolassa. -Ei siis missään itse käyttämässäni piirissä, joten testattua ei nyt ihan äkkiä tule. Eikä tosin ehkä tulisi muutenkaan, sillä myymäni tuotteet ovat joko ihan parin euron arvoisia, jolloin kukaan ei maksaisi kolmea euroa, tai sitten vähän arvokkaampia vaatteita, jotka mielelläni annan ostajien ensin katsastaa läpi. Mutta en tyrmää ajatusta tyysin, monelle jutulle tämä voisi sopiakin hyvin.

Palvelu ostetaan netistä, ja lokero on varattuna viikon. Sellaista kyllä mietin, että kun toisinaan tulee hoputusviestejä postilta jo parin päivän päästä paketin lokeroon saapumisesta, niin eikö tämä sitten entisestään ruuhkauta niitä? Tiedä häntä. Jos pakettia

Kertokaa heti, jos joku kokeilee, että kuinka homma toimi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.