Ravintolavinkkejä Roomaan

Lilou's Crush

Kun meikäläisen tuntee, tietää, että reissuilla yhtenä pääasiana on ruoka. Tällä kertaa sain hyviä vinkkejä monelta suunnalta, ja tässä niistä muutama. Ravintolan nimeä klikkaamalla pääsee suoraan Tripadvisoriin, ajattelin linkittää, niin näette muidenkin kuin vain minun tuumailuni ja tarkat sijainnit. Kaikki ovat kävelymatkan päässä Rooman keskustan tuntuvilla, Il Buoni Amici vähän reippaamman askelluksen meidän Montin majapaikastamme.

Coso Wine and Restaurant

- Pieni ja viihtyisä ravintola, jossa lounaan aikaan pikku terassille paistaa porottaa aurinko, ja ainakin näin talvenkalventamalle suomalaiselle se oli ihanaa! Ruoka mutkatonta, söin gnoccheja, mutta viereisen pöydän simpukoista tuli annoskateus! Rooman hintatasoon nähden pienen piirun kalliimpi mutta edelleen kohtuuhintainen.

La Casetta (a Monti)

Tämä viherseinäinen, jo aiemmassa vihreän Rooman postauksessa nähty pieni ihme on kahvila/drinkkibaari eikä varsinainen ravintola, mutta useasta visiteeratusta "the one" eli erityismaininnan arvoinen. Voiko noin söpöä paikkaa ollakaan! 

I Buoni Amici

Vähän kauempana, eikä ollenkaan trendikäs, vaan perinteinen ruutuliinainen italialainen. Ruokalista kilometrin mittainen... Alkupalabuffetia en suosittele, en ollenkaan, mutta pääruoat olivat oikein maittavia ja todella edullisia. Söin valtaisan tattirisoton, herkkua. Hauska palvelu ja kovaääninen iloinen puheensorina ympärillä. 

Zizzi Pizza

...Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tietysti pizza! Zizzi Pizza, lähellä jokapäiväisiä kulkureittejämme, tarjosi sympaattisinta ja iloisinta palvelua ikinä! Ensimmäisenä iltana nälkäisille matkalaisille tuotiin maistiaisia, kun ihmettelimme uppopaistetun perunan näköisiä juttuja, jotka paljastuivat jonkinlaisiksi piiraiksi, jotka olivat täytettyjä ragulla ja mozzarellalla. Sain näiden nimen paperille kirjoitettuna, mutta taisin hukata sen pakkaustuiskeessa. Pizza ihanaa, miljöö minipieni ja kotikutoinen. 

Kävimme parissa muussakin ravintolassa ja kahvilassa, mutta huomaan, että nimet eivät jääneetkään mieleeni, vaikka niin ajattelin muistavani. Dynastia, Dallas, mikälie vaivaa.

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihania kuvia! Tuli ikävä Roomaan ja juuri tuollaisten pizzojen äärelle :)!

Hertta
Lilou's Crush

En ihmettele! Mulla jo kaipuu takaisin :)

sannamaija (Ei varmistettu)

Kiva, että seurasit vinkkejä, seuraavan kerran sitten ohjelmassa roomalainen koti-illallinen, jos kutsu kelpaa. Oli ihanaa tutustua teihin!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kullanarvoisista vinkeistä! Ja oli ihan reissun kruunu tutustua, en voisi kuvitella, että tehtäisiin seuraava matka ilman treffejä :) kivaa vappua!

Bianca** (Ei varmistettu) http://www.thebernardandbianca.blogspot.fi

Italia-kuume sen kun kasvaa postaustesi myötä, kiitos:) Ja olisiko kyseessä ollut arancinit? (joita muuten saa autenttisina myös Stadin Kluuvin pizzariumista jos Rooma-tunnelmiin haluaa palata. )

Hertta
Lilou's Crush

Jooo! Se se oli :) vitsi että ärsytti kun en muistanut! Kiitos.

ja heti raportoit, jos Italia kutsuu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.