Ravintolavinkki Naantaliin: Hasta la Pasta

Lilou's Crush

Hei eilisestä Naantali-postauksesta jäi pois mielestäni kelpo ravintolavinkkaus, joten tässäpä tämä!

Tyypillisesti tällainen turistiperhe varmaan suuntaisi rannan terasseille ja ravintoloihin, joista suurin osa näytti tosi kivoilta! Sääkin suosi, mutta kun kiipesimme niistä ruokalistaltaan meille sopivimmalle, oli siellä ikävä meininki: muutama murrosikäinen poika terrorisoi niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin, ja fiilis laski kuin lehmän häntä. Ravintolan pitäjä komensi nuoria miehiä napakasti, ja näimmekin, että lähtivät valumaan pois, mutta esikoinen ehti säikähtää sen verran, että lähdimme etsimään toista paikkaa. Käytöstapojen puute kyllä aina hämmästyttää...

Mieleen oli jostain jäänyt pastapaikka Hasta la Pasta, ja sinne suunnattiin. Erinomainen valinta. Uudehkossa ravintolassa ei ollut aidosta italialaisesta tietoakaan, sisustus oli somasti sekamelska sitä sun tätä, mutta iloinen ja mutkaton palvelu, ruoka, siisteys ja monipuoliset tilat niin sisällä kuin ulkona saivat meiltä kymmenen pistettä.

Me aikuiset söimme savuporo-kantarellipastan, junioreista toinen carbonaran ja toinen perinteisen bolognesen, kaikki erinomaisia. Ja erityisen herkullista oli talon leipä ja aioli.

Suuntaa ihmeessä tänne, seikkailija!

 

 

Hasta la pasta

Alikatu 9

21100 Naantali

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanan oloinen ravintola. :) Oon käynyt muutaman kerran Naantalin kylpylässä, mutten koskaan itse Naantalissa. Nyt kun on hyvä ravintolavinkkikin bongattu, on seuraavan kerran syytä kiivetä poreammeesta pois pikkukaupungin seikkailuihin.

MiiaK (Ei varmistettu)

No hei! Just kotiuduttiin perheen kanssa Turku-Naantali-Muumimaailma -reissulta. Autottomina liikuttiin helposti junalla ja bussilla. Yövyttiin Turun keskustassa ja aamulla hotellin edessä pysähtyi bussi, joka vei Naantaliin. Kohta 4-vee tyttömme oli ihan intona Muumimaailmasta ja me vanhemmat tykättiin myös, vaikka ei ihmistungoksesta niin välitetäkkään. Saman päivän aikana ehdittiin nopeasti pyörähtää Naantalin vanhassa kaupungissa, joka on todella tunnelmallinen.

Yöpymisen lisäksi parit illalliset hoidettiin Turussa, josta löytyy ihania ravintoloita. Ja ihanan lapsiystävällistä meininkiä, vaikka toisena iltana oltiin vähän myöhään liikkeellä. Ilmat olivat niin upeat, että valittiin ruokapaikat terassien (ja tietenkin ruokalistan) perusteella. Kuin ulkomailla olisi ollut, kun sai syödä ulkona ja vielä nauttia lasin roséta ruoan kanssa.

Meille tuli yllärinä, että tulevana viikonloppuna Turussa on Euroopan suurin kansantanssitapahtuma Europeade. Tänään saatiinkin todistaa Aurajoen varrelle pystytettyjen lavojen luona hienoja tanssiesityksiä ja kansallispukuja pitkin Eurooppaa. Kaiken ikäisten tanssijoiden tanssin riemun seuraaminen ja iloisen kansanmusiikin kuuntelu, tekivät reissusta vielä paremman kuin mitä osasimme odottaa. Vaikka kansantanssit eivät ole itselle se tutuin tanssimuoto, niin tytön kanssa molemmat harrastetaan tanssia ja osattiin arvostaa taitavia esiintyjiä. Tällaiset tapahtumat ovat hienoja, koska silloin pääsee helpolla tavalla tutustumaan itselleen uuteen juttuun :) Ja jotenkin ne vanhat mammat ja papat tanhuamassa oli vaan niin hellyttävän ihanaa katsottavaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.