Ravintolavinkki Tallinnaan: Kohvik Moon

Lilou's Crush

Jos yhden ravintolan reissultamme nostan yli muiden, se on ehdottomasti simppeli, venäläisvaikutteinen Moon Kalamajan alueen ja sataman välimaastossa, osoitteessa Võrgu 3.

Moon on valittu Tallinnan parhaaksi ravintolaksi, ja sen huomaa suosiossa, eli pöytävaraus kannattaa tehdä, oli ajatuksissa sitten lounas tahi illallinen.

Hinnat olivat edulliset, pääruoat olivat n. 7-15 euroa, suurin osa noin kympin kieppeillä, ja ravintola oli lapsiystävällinen -kuten muuten olivat myös kaikki muut käymämme kahvilat ja ravintolat.

Sisustus on simppelin rento, ruoka mutkatonta ja herkullista.Ja annokset, ne ovat kookkaat. Otimme alku- ja pääruuan sijaan jokainen kaksi alkuruokaa, koska ne nyt vain kuulostivat vastustamattomilta.

Olin jo ihan riittävän täynnä syötyäni ihan ältsin hyvää paahdettua vuohenjuustoa salaattipedillä, pinjansiementen ja punajuuripeston kera (koklaa tätä, et pety!)

 

Massun halkeamisenkin uhalla, en voinut jättää herkkuani blinejä syömättä. Mutta voi pojat, tämän jälkeen olin niin täynnä, että kävely Kalamajan alueella oli enemmän kuin hyvä ajatus vatsan laskettamiseksi. Siitä vähän päästä!

*Reissussa Visit Estonian vieraana*

Kommentit

Kanelibasilika

Tulipas taas ikävä Tallinnaan, kun postittelet tänne vanhoja tuttuja paikkoja :) 

Hertta
Lilou's Crush

Kanelibasilika, oi joi, toivottavasti sillälailla "hyvästi ikävä"! Tulossa on vielä yksi-tahi-kaksi juttua, ainakin Kalamajan hommat syyhyttää sormia :) Kauniita unia :)

Kanelibasilika

Hyvästi ikävä nimenomaan ;) Viime reissusta alkaa olemaan jo puoli vuotta, joten pian pitäisi päästä taas vanhaa kotikaupunkia moikkailemaan! Öitä sinnekin :) 

Hertta
Lilou's Crush

Huh, hyvä sentään :)ja kivaa matkaa -jos olet samanlainen kuin minä, eli tuumasta toimeen, taitaa sulla olla kohta jo reissu plakkarissa :)

NinaN (Ei varmistettu)

Kohvik Moon on munkin lempipaikka Tallinnassa, sinne palaan aina:)

Kanelibasilika

Kyllä, reissu (ja pöytä Moonista) varattava asap! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahh, Moon on niin superhyvä!

Kommentoi