Ravintolavinkki Tallinnaan: Kohvik Moon

img_1478.jpg

Jos yhden ravintolan reissultamme nostan yli muiden, se on ehdottomasti simppeli, venäläisvaikutteinen Moon Kalamajan alueen ja sataman välimaastossa, osoitteessa Võrgu 3.

img_1466.jpg

Moon on valittu Tallinnan parhaaksi ravintolaksi, ja sen huomaa suosiossa, eli pöytävaraus kannattaa tehdä, oli ajatuksissa sitten lounas tahi illallinen.

img_1471.jpg

Hinnat olivat edulliset, pääruoat olivat n. 7-15 euroa, suurin osa noin kympin kieppeillä, ja ravintola oli lapsiystävällinen -kuten muuten olivat myös kaikki muut käymämme kahvilat ja ravintolat.

img_1465.jpg

Sisustus on simppelin rento, ruoka mutkatonta ja herkullista.Ja annokset, ne ovat kookkaat. Otimme alku- ja pääruuan sijaan jokainen kaksi alkuruokaa, koska ne nyt vain kuulostivat vastustamattomilta.

img_1476.jpg

Olin jo ihan riittävän täynnä syötyäni ihan ältsin hyvää paahdettua vuohenjuustoa salaattipedillä, pinjansiementen ja punajuuripeston kera (koklaa tätä, et pety!)

 

img_4540.jpg

Massun halkeamisenkin uhalla, en voinut jättää herkkuani blinejä syömättä. Mutta voi pojat, tämän jälkeen olin niin täynnä, että kävely Kalamajan alueella oli enemmän kuin hyvä ajatus vatsan laskettamiseksi. Siitä vähän päästä!

*Reissussa Visit Estonian vieraana*

Kommentit (7)
  1. Ahh, Moon on niin superhyvä!

  2. Kyllä, reissu (ja pöytä Moonista) varattava asap! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *