Reissut, rahat ja rokotteet imperfektissä

Lilou's Crush

Olen kuullut huhuja, että kun kodin käy läpi konmaroiden, ykskaks alkaa tapahtua. Ihmissuhteet menee harkintaan, muuttoja tapahtuu, terveys kohenee, työpaikka vaihtuu, laihtuu ja mitähän vielä. Arvatkaa, uskonko puoliakaan. E. Mutta sen sanon, että tänään koin yhden iloisimmista jälleennäkemisen hetkistä koko kevyt-konmarointiturneeni aikana!

Saavuin paperiosastolle alkuillasta. Tuo joukko ei ole mitenkään mittavan laaja, ja aika hyvässä järjestyksessäkin (täytyy vähän itseäni kehaista, siistin sen nimittän isolla työllä pari vuotta sitten). Vastaani tuli vuosikaudet, tarkalleen KUUSITOISTA VUOTTA JA KAKSI VIIKKOA hukassa ollut aikuisiän rokotuskorttini!

Voi mikä ilo, sillä jonkin verran reissaavana ja rokoteltuna sitä olen silloin tällöin kaivannut ja harmitellut huolimattomuuttani. Siellä se majaili elämäni uskomattomimman matkan dokumenttien lomassa, joita en ollut raaskinut heittää pois. Nätti nippu lentolippuja, matkasuunnitelmia, vakuutuspapereita, passikopioita, vuokravahvistuksia ynnä muita ennen "kaikki löytyy internetsistä" -aikaa tehdyltä kuukauden Malesian turneelta. Kiitos Marie Kondo ihanasta hetkestä ajatusmatkaillen. Eipä olisi muuten tullut paratiisisaarille vesipuhvelien pariin lähdettyä juuri tänään. Samalla sain kyllä riesoikseni aivan hirveän kovan ikävän, yksi parhaista ystävistäni jonka kanssa reissua taitettiin nimittäin asuu Kanadassa, eikä olla nähty ikuisuuteen.

Siellä, kukaan tehnyt löytöjä siivotessaan? Muita löytöjäni tältä päivältä on 8 euroa 30 senttiä ja 47 dollaria sekä pikkuhilukilinää. Ei paha sekään, ei ollenkaan!

Kommentit

Piipo79

Et usko mutta meillä siivottiin tänään kaappeja myös ja aivan sama ja ainoa löytö tuli täälläkin! Rokotuskortti, kansainvälinen keltainen joka tarvittiin Brasiliaan mennessä ja sitten joku iänikuinen valkoinen terveyskortti vuodelta peruna.

Hertta
Lilou's Crush

Ei-voi-olla totta :D Mikä hauska sattuma. Nyt vaan sitten ilolla piikille, kun on kortti mitä taas täytellä :)

Kommentoi