Reppuselässä vintagemetsällä

P9072499.jpg

Osa teistä varmasti muistaa epäonneni Vestiairen kanssa. Milloin tuli hyväkuntoisen väitetyn sijaan rikkinäinen ja ällölikainen kassi, tai milloin laukkuvanhus on seilannut ympäri Suomen, lähetetty väärälle ihmiselle, ja aivan mystisen onnenkantamoisen myötä sen saapuminen bongattu Facebook-ryhmässä, missä omituista pakettia ihmetteli sen vastaanottaja… 

Noista linkitetyistä kokemuksista johtuen olen todennut, että verenpaineelleni on parasta unohtaa mokoma kauppapaikka, jääkööt se onnekkaampien paikaksi tehdä löytöjä. Silti edelleen nimenomaan vintage-vuttoset ovat mieleeni: huoleton kanvas ja hunajaiseksi paahtunut vachetta-nahka, niistä tykkää aina vain vuosienkin jälkeen, olkoot in tai out noin niinkuin laukkumaailman trendeissä. 

P9072501.jpg

Etsiskelin hyväkuntoista Montsouris-reppua puolitosissani toista vuotta -tätä mallistoista poistunutta laukkua ei niin vain nimittäin meinaa löytyäkään, ainakaan tässä suuremmassa GM-koossa. Aikailla ei tarvinnut, kun löysin sen FB-kirppikseltä luotettavaksi tietämältäni rouvalta. Maksoin illalla, rouva vei seuraavana päivänä postiin ja sitä seuraavana iltana reppu oli perillä. Ja juuri kuvatunkaltaisessa, jos ei paremmassakin kunnossa. Sen lisäksi vietin kivan illan tsättäillen tämän äitini ikäluokkaa olevan naisen kansssa, jonka kanssa meillä oli yllättävän paljon yhteistä. 

P9072510.jpg

Koska joudun tätänykyä (kiitos uudistuneiden raitiovaunulinjojen) pääosin kävelemään töihin, olkalaukku ei ole fiksu valinta läppärin sun muun rahtaamiseen. Fjällräven-rakkaaseeni puolestaan ei mahdu ihan kaikki tarvitsemani, täyteen survottuna se porautuu hihnoistaan olkapäihini, eikä sovi ihan kaikkiin asuvalintoihinkaan.

Tämä vireä vanhus lempeän leveine olkahihnoineen sen sijaan oli pumpulia hartioille alusta saakka. Sinne sujahti kone, piuhat, tennarit, pari lehteä, pikkukansio, lääkepussukka,, lompakko, silmälasikotelo, nenäkannu sun muuta mitä kummallista extraa tänäänkin töihin kanniskelin. Olen aivan supertyytyväinen tähän ostokseeni! Hyvää kannatti tottavie odottaa, ja vanhassa oli vara parempi.

muoti trendit trendit
Kommentit (2)
  1. Ooh, ihana reppukaunotar! Vinkkaahan tuo kyseinen fb-kirppis, olen ihan susihuono löytämään hyviä.

    1. Tämä oli sellainen kuin Design Corner. Olen sekä myynyt että ostanut, ja nytkin minulla on siellä Phillip Limin pikku pashli myynnissä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *