Rice to Riches, Nykin makein riisipaikka

Lilou's Crush

Nykin reissuillani mottona on, että kaikkea pittää maistaa, minkä kiinni saa. Viimeksi ei ennätetty Sohon ja Nolitan rajamailla olevaan pieneen ravintolaan "From Rice to Riches", joten nyt ei voitu jättää väliin, vaikka ei nälättänyt sitten yhtään. Uteliaisuus voitti, onneksi ei olla kissoja...

Heti sisäänkäydessä kävi ilmi, että kyseessä ei tosiaankaan ole kaupungin terveysruokahuumaa edustava ravintola. Ehei, kaikki Rice to Richesin tarjoaman riisivanukkaat olivat makeita. Todella makeita. Aivan tolkuttoman makeita... Riisivanukas on siis kuin riisipuuroa jatkojalostettuna kananmunalla, kermalla ja sokerilla, ja tähditettynä ties vaikka millä "toppingilla" ja mausteella.

Homman nimi on siis ostaa yhtä-kahta-kolmea sorttia annoskuppeihin, ja nauttia sokerihampaan tainnuttava jälkkäri. Mitäs tuumaatte vaikkapa riisisörsselistä mauissa rocky road, butterscotch, oreo, cheesecake tai cookies&cream?

Meille lähti mukaan take-awaynä puolikkaat annokset Sex, drugs and rocky roadia ja Almond schmalmondia. Syötiin mitä pystyttiin, mutta tunnustan, että vaikka kahteen pekkaan tehtiin parhaamme, ei pystytty ihan loppuun saakka lusikoimaan. Mutta tulipa kokeiltua tämäkin.

Rice to Riches, 37 Spring Street (between Mott&Mulberry St), NY

 

Kommentit

a.
Lusikoita kiitos.

Oi tää olis niin mulle! Voisikin kokeilla kehitellä itse jotain tuon tyylistä, mutta ei ehkä ihan noin makiana :D

Hertta
Lilou's Crush

Mulle olisi kanssa riittänyt 1/3 makeudesta! Mutta tosi hauska idea, ja väkeä oli ihan tolkuttomasti lauantai-iltana, vaikka ei ollut mikään "aloittelumesta" :)

Tasaraita

Kuulostaapa herkulliselta. Mä nimittäin rakastan riisipuuroa ja Risifrutti-vanukkaita. Tosin olis varmaan omaankin makuun vähän liian makeata. Toisaalta riittäispähän ainakin ihan pieni satsi makeannälän taivuttamiseen.

Hertta
Lilou's Crush

Luulen, että siinä tapauksessa toi olisi aivan taivas sulle! Osa oli todella ätläköitä, mutta luulen, että ne raikkaimman kuuloiset (hmm, olikohan niitä oikeasti) olisi just sun makuun :)

Kide (Ei varmistettu) https://lusikkalaatikko.blogspot.fi/

Tätä lukiessa alkoi hampaisiin sattumaan, ei ehkä mun juttuni. :D

Hertta
Lilou's Crush

My feelings exactly :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.