Ripped -for her pleasure

Lilou's Crush

(Eh-heh otsikolle. En voinut vastustaa.)

Käytiin tänään taas kylässä 86-vuotiaan Paappani luona. Yleensä muistan laittaa jotakin "vähän sievempää" ylle näille visiiteille, mutta tällä kertaa lähdin kuopuksen rokotuskuumeisen yön väsyttämänä ihan pystymetsästä revittyine farkkuineni. Ja hetihän se kostautui, sillä tarkat vanhat silmät kiinnittivät katseensa heti repalepolviini, ja paappa tiedusteli huvittuneena, että onkohan tämä kenties joku uusi muoti tällä hetkellä, ehkäpä sieltä New Yorkista... (Tuo varvaskuva alla muuten on joltakin New Yorkista, samoin farkut joskus sieltä ostetut, että ei ihan mettään mennyt sekään.)

Paappa ei sentään jäänyt aiheeseen vellomaan kuten iskäni, jonka lempihupia oli vitsailla siitä, miten hölömöä on ostaa valmiiksi risoja vaatteita. Tai no, oikeassahan tuo tavallaan on, mutta näissä meidän kiistoissa en taivu ikinä, en i-ki-nä ;) Luulen oppineeni parhaimmat väittelytaitoni nimenomaan kyseisen hemmon kanssa, tai ainakin sinnikkyyttä, sillä siinä on mies, jolta ei argumentit lopu!

Paluumatkalla surffasin tiätty sitten Facebookissa, ja ystäväni, entinen kollegani pohti vallan samaa aihepiiriä. Esitti sitten visaisen kysymyksen, johon en osaa vastata, osaatteko te? Eli mistä lienee lähtöisin tämä revittyjen farkkujen riemukulku?

Muistan itse ensimmäisen aallon omalta kohdaltani jo esiteinivuosilta, mutta alkuperä on tuntematon. Kuka sen keksi? Kuka on isä tai äiti? Itse epäilen asialla olleen jonkun hikisen pihin farkkumogulin, jolla on mennyt vahingossa yksi erä pöksyjä silppuriin, ja nuukuuksissaan ei ole halunnut heittää niitä pois, vaan pistänyt hirviän hintalapun kanssa etiäpäin.

Mitäs tuumaatte? Rikkonaiset pöksyt, yay or nay? Ja kuka nämä keksi, kuka on syypää? Ken söi kesävoin?

Olen tainnut oman puoleni valita. Tosin tunnustan väriä vain lämpimään vuodenaikaan. -Alin kuva tuoretta tavaraa tältä päivältä.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

En valitettavasti osaa vastata keksijään/syypäähän, mutta sen muistan, että jo 80-l lopulla, ollaan siskon kanssa "kaaduttu pahasti" uusien kivipestyjen farkkujen kanssa, että saatiin ne polvesta rikki. Hih, ..Äiti ei tietenkään asiaa uskonut, mutta lopulta saimme kulkea niissä jopa kouluun :D (ensin ei tullut kuuloonkaan!)

Hertta
Lilou's Crush

Ja arvaa, että mulle kävi niin, että OIKEASTI kaaduin, ja farkun polvi meni juuri sillä tavoin "vaakaan" hajalle mikä nyt on muotia. Harmitti ihan hirveästi, ja äiti ei meinannut millään uskoa, että en ollut sitä leikannut tms :D

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

80-luvulla tosiaan nuo nousi pinnalle kiitos Samantha Foxin. Mutta silloin rikkinäiset farkut olivat ihan oikean käytön jälkiseuraus, eivätkä porukat ostaneet valmiiksi rikkinäisiä farkkuja. Itse en suostu niitä ostamaan vieläkään. Kuulun siis samaan kategoriaan isäsi ja pappasi kanssa (terveisiä heille), että on vähän höhlää ostaa valmiiksi rikkinäisiä vaatteita. Ymmärrän pienen kulutuksen, mutta osalla porukasta on niitä farkkuja, mitkä näyttää siltä, että polvista on palat pois. Not cool, enemmänkin surullista. Kun maailma hukkuu sontaan, niin hankin mieluummin niitä pitkäikäisiä farkkuja (t.kukkahattutäti :D)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Siis pitkäikäisiä vaatteita piti sanomani. Omistan kokonaiset 3 kolmet ihan toisistaan erilaiset farkut, joista kahdet olen ostanut käytettynä.

Hertta
Lilou's Crush

Totta hei, Samantha ja Sabrina, siinä kenties kuuluisimmat reikäpöksyt! Ja aika minit farkkushortsitkin :)

Kävin tässä läpi vielä kertaalleen farkkulaatikon, ja vanhimmat siellä olevat farkut ovat noin viitisentoista vuotta vanhat Dieselit. Ja arvaa, NIISSÄ ON REIKÄKULUTUKSET! En millään malttaisi laittaa pois, mutta olo on kyllä lantiolta sen verran pal tukalampi kuin parikymppisenä, että nyt viimein päästettävä kiertoon. Että olen näköjään suosinut tätä ihan ajattelemattakin jo aika kauan :)

Joskus olen nähnyt myös niin risaisia housuja, että on tullut ihan vilu katsellessa. Minulla ovat kesäpöksyt, tuuletus toimii -polveni ilmoittaa heti, jos liian viileällä säällä koetan sellaiset laittaa jalkaan, kunnon luuvalo :D

Maruli (Ei varmistettu)

Tuo puna-valko-kukallinen jakku. Mistä tuollaisia ihanuuksia saa..?

Hertta
Lilou's Crush

Zarasta ostin jo pari vuotta sitten, hitsi vie. Sattuisitkohan olemaan samaa kokoa, on jäänyt vähälle käytölle, ja voisin mielelläni myydä uuteen kotiin :) takin koko on L, mutta hyvin nafti sellainen, olen itse kokoa 36/38 :)

Maruli (Ei varmistettu)

Vau, kiitos tarjouksesta mutta taitaa olla mulle auttamatta liian pieni. Zarasta yleensä vain ne suurimmaan koot mahtuvat päälle, sen verran harteikas tytsi olen :) Mutta kiitos kuitenkin! Ihana se on.

Hertta
Lilou's Crush

Zaran mitoitus on tosiaan luku sinänsä, välillä mahtui xs ja välillä ei edes suurin koko nouse polviin saakka :D kivaa kesää!

Kommentoi