Röhnö pääsi pihalle!

IMG_8490.JPG

Voi onnea ja autuutta! Hellekelit mahdollistivat sen, että tämä röhnöttäjä pääsi haistelemaan raitista ilmaa! Pötköttelijän pyhän kolminaisuuden muodostavat siis hellekeleillä sänky, sohva ja aurinkotuoli. Sieltä oli erihyvä myös valvoa valmistunutta terassia! Nyt on alapiha niin valmis, kuin se tänä kesänä voi olla, ja voi että minä siitä tykkään! Se ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa.

IMG_8488.JPG

Valmistujaisten kunniaksi pidettiin piknikki, ja syötiin mm. kaksi litraa j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-n kalliita mansikoita. Jos joku osaa sanoa, halpeneeko punaiset herkut ensi viikolla kun pääsadon pitäisi valmistua, ja mistä niitä edukkaimmin saa (itäisessä) Helsingissä edullisimmin, kaikki vinkit ottaa tämä loppasuu vastaan.

P7060001.JPG

Ja jotta ei terassihommat loppuisi, mies käy samaan syssyyn etupihan sisäänkäynnin miniterassin kimppuun -se onkin ollut runko- ja ruodeodetilassa siitä lähtien, kun jouduin sairaalaan, ja kulkeminen meille sisään on kuulemma hitusen hankalaa. Puhumattakaan siitä, miltä tyystin myllätty etupiha ohikulkevien naapureiden silmiin näyttää… Mutta mitäpä minä siitä tietäisin, ja taitaa olla mielenrauhan kannalta parempi niin 😉

Kommentit (2)
  1. Mulla on tuo sama mekko, se on huippuihana kuumana päivänä tai ihan kotivaatteena! 🙂 Tsemppiä loppuodotukseen, mä täällä jo ihan jännitän, että voi kun vauva syntyisi pian … eiku täysiaikaisena!

  2. Ihanaa kotiköllöttelyaikaa! Mä oon ostanut mansikoita ”laitan kassalla silmät kiinni” -metodilla. Pakko niitä on vain saada 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *