Roller bar

Lilou's Crush

Viime kesän reissulla Sephorassa törmäsin kivaan konseptiin: Roller bariin. Kymmenistä tuoksuista oli tarjolla tuo mukana helposti kulkeva roller-versio, ja vielä edulliseen hintaan. Olen näihin toisinaan törmännyt, mutta en koskaan tuollaisessa mittakaavassa ja hauskasti esille pantuna. Omat tämän hetken lempparituoksuni Chloelta ja Stella McCartneyltä löytyivät sieltä myöskin.

En niinkään rullaile hajuvetta tien päällä, mutta tosinaan on kiva tuoksua vain ihan hiukan, ja yksikin supsautus normipullosta tuntuisi liian voimakkaalle.

Kommentit

Susse (Ei varmistettu)

Oi hitsi, tuota Stellaahan ei täältä Suomesta jostain käsittämättömästä syystä enää saa, oli mun ja miehen (hänen ostamanaan aina!:)) lempituoksu ylläni. :o Onkohan jotain nettikauppaa ettei tarvitsisi hirmu kauan odotella, seuraavaa matkaa tai jotain.. ;)

Aika jännä ettei roller-konseptia ole täällä käytetty vai oonko missannut kokonaan? :)

Hertta
Lilou's Crush

No älä muuta sano, minäkin ihastuin siihen työkaverilla, ja jouduin reissusta ostaamaan heti kun vastaan tuli :) Jotain rollereita olen joskus nähnyt, mutta en noin laajassa tarjonnassa. Teki mieli ostaa kymmenen eri tuoksua, oli vaikea päättää mitkä nappasin mukaan -valitsin ne, jotka tulee varmasti käytettyä viimeiseen liukuun.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei oliko se sinun Hermeksen vyö sopiva? :) Missä reiässä pidät sitä? (Ja siis kuuluuhan se sulkea niin, että laitetaan se H-kirjain ensin siihen päähän, jossa yksi reikä ja sitten se painetaan vielä toisen reiän läpi? :)
Itsellä nyt ongelmana se, että sain omani vihdoin ja siihen täytyisi yksi reikä tehdä lisää jos sen haluan pitää. Kyseinen sävy on kokonaan loppu nettikaupasta ainakin tällä hetkellä. Tilasin koon, jota yleensä käytän vöissä. Kun vyössä on normaali "lukitus" pidän siitä, että nuppia ei laiteta ihan ensimmäiseen reikään, vaan että sitä ylimääräistä vyötä menee jonkun verran housujen lenkkeihin. Nyt kun tämä laitetaan eri tavalla kiinni niin mietin, onko ihan typerää teettää se ylimääräinen reikä ja sitä vyötä sitten vaan jää sinne alle enemmän kuin ehkä pitäisi. Ideaali kai olisi, että se keskimmäinen reikä olisi sopiva niin ei näy se viimeinen sieltä reunalta.

Hertta
Lilou's Crush

Heips, vyö on just sopiva -ja se siis tarkoittaa, että laitatan lisäreiät sekä alkuun että loppuun, jotta voin käyttää sitä sekä vyötäröllä ja lantiolla, kun kahta vyötä ei ole varaa kuuna kullan valkeana hankkia  :) Ja musta kuulostaa, että olet laittanut sen justiinsa oikein, mutta jos vielä haluat varmistaa, niin You Tubesta löytyy sellaisia videotutoriaaleja, joissa näytetään ihan jetsulleen :)

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

En malta odottaa Sephoran saapumista tänne Ruotsin maalle ensi kuussa, toivottavasti kyseisestä liikkestää löytyy tuollainen roller-bar.

/Nina

MariaR

Voih, ehdin jo innostua ja ajatella toiveikkaasti, että ehkä Stellaa saa nykyään Suomestakin - mutta ilmeisesti ei vieläkään? Se on myös toinen omista lemppareistani Tom Fordin rinnalla. :) (Joista kumpaakaan ei saa Suomesta - hankalaa, hankalaa).

Hertta
Lilou's Crush

Nina, näin sen itse useammassa Sephorassa, joten mahkut voi olla :)

 

MariaR, voi että, ovat tosiaan ostettu ulkomailta: rolleri Nykistä ja pullo Lontoosta. Hö!

Kommentoi