Rommirusina-aikuiset

Lilou's Crush

 

Lattemammat, pullamössönuoret, niistä en nakkaa kukkastakaan, sillä hiffasin juuri ällistyksekseni olevani rommirusina-aikuinen.

Miten kummassa tämä tapahtui, vailla altistusta lapsuusvuosien kammotukselle, josta pahempaa pystyi olemaan vain aurajuustojäätelö?

 

Katalasti keskivartaloani paisuttamaan herkun lähetti Cloetta.

 

 

Kommentit

Mä vihasin tuota lapsena :D

En tiennytkään, että tuota on taas saatavilla. Suuresta lapsuuden vihastani huolimatta tuo herätti sellaisen nostalgisen fiiliksen, että jos osuu kohdalle on ihan pakko ostaa (ja maistaa). Mene ja tiedä jos se ei olisikaan näin aikuisena enää niin pahaa.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä maistoin tuota joulun alla ja hyväksi totesin! :) Mutta nämä viimeiset Cloettan lähettämät herkut, niisk, ne jouduin lahjoittamaan eteenpäin, koska olen päättänyt olla koko tämän vuoden ilman sokeria. 

 

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Apua, lapsena oksensin jotkut rommirusinasuklaat, enkä sen koommin ole pystynyt syömään mitään rommirusina makua, hajukin jo on hirvittänyt… Josko uskaltaisi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, ostin tuota vahingossa vähän aikaa sitten tai siis kaupassa katoin vaan nopeasti sitä ja luulin ostaneeni pähkinäsuklaata, kunnes sitten kotona totuus paljastui. :-D Vähän epäillen sitä sitten maistoin, mutta hyväähän se oli, valitettavasti.... Musta on tullut ihan järkyttävä karkin- ja suklaansyöjä, joten ei auta muu kuin alkaa treenata itsekuria. :-)

Kommentoi