Rose of no man's land

Lilou's Crush

Tallinnassa tein yhden ostoksen.

Tajusin vasta jälkikäteen, että Byredon Rose of no man's land on ainoa tuoksu, jonka haistettuani ohikulkijasta olisin halunnut sännätä perään. Molemmilla kerroilla on jäänyt jostain syystä tekemättä. Edelleen toisinaan olen parfyymihyllyillä miettinyt, että mikä kumma se tuoksu voisi olla.

Nytkin löysin sen aivan sattumalta, kun ystäväni Roosa taiteili kahden Byredon tuoksun välillä. Molemmat päädyimme Rose of no man's landiin, ja tunnustan, että pulloa ja toisiamme tuli nuuhkittua urakalla reissun aikana.

Byredon sivuilla tuoksusta sanotaan näin kauniisti:

 

"Rose of No Man's Land is a tribute to the nurses (often referred to by soldiers as Rose of No Man's Land who saved thousands of lives on the front lines of WWI, their story is one of selflessness and compassion.

Moved by this fragrant tribute to the unknown heroines of WWI, Danish model Freja Beha Erichsen partnered with BYREDO, photographer Craig McDean and M/M (Paris) to convey the beauty of the new fragrance, Rose of No Man's Land in a singular, stunning image."

 

 Pinkkiä pippuria, vadelmankukkaa, turkkilaisen ruusun terälehtiä ja papyrystä nyt ainakin muistan tämän sisältävän. Ihana, ihana, pehmoinen, helppo, naisellinen arkituoksu -ei kovin pitkään iholla kestävä, mutta suloinen häivähtäessäänkin.

 

Kuva 24 Sévres

Kommentit

Tasaraita

Oi, kuulostaa ihanalta!
Just toissapäivänä katselin kun Byredon Blanche tyhjenee uhkaavaa vauhtia ja uusi tuoksu olisi hankinnassa. Mietin josko hankkisin kovasti tykätyn Blanchen uudelleen, mutta ehkä olisikin aika kokeilla jotain toista Byredoa... :) Täytyy siis alkaa suunnitella reissua Lahteen, Tallinnaan tai Tukholmaan. :D

Tomi

Mulla on ollut sama tuoksu ostoslistalla jo pitkään! En fiilannut aiemmin yhtään ruusulta tuoksuvia hajuvesiä, mutta tätä tuoksuteltuani suuntaan tätä nykyä aina ensimmäisenä ruusulta tuoksuvien hajuvesien luo. :)

T.Susse (Ei varmistettu)

Osaatko vinkata mikä Byredoista sopisi mulle, kun tykkään hurjasti esim.Hermesin raparperituoksusta, Chanelin Tendrestä, Aqua di Parman Rose Nobilesta?:)

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten haluaisin osata, mutta en kyllä osaa! Tunnen nämö tuoksut vielä huonosti. Oma toinen suosikkini oli Bal d’ Afrique, mutta eihän se tässä auta! Sen sijaan sain kyllä itse nyt uusia nuuskittavia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.