Ruusuja ja ruuhkavuosia

Lilou's Crush

 

Tässä kimppu ruusuja teille, virtuaaliset ystäväiseni ja te eläväisessä elämässä olevat ystäväni, joista ainakin muutaman tiedän tämän kimpun tavoittavan, näin ystävänpäivän kunniaksi.

Minusta on tosi mukavaa, että suomessa Valentines Day on nimenomaan ystävänpäivä, vaikka alkuperäinen tarkoitus kenties vähän  muuttuikin juhlapäivän saapuessaan tänne pohjolaan. Se aina herättää talven keskellä horteesta ajattelemaan ystäviä ja ystävyyttä vähän syvällisemminkin. Ruuhkavuodet, eli lapsiperhe-elämä ja vaativa työ ovat aiheuttaneet sen, että kortilla olevaa aikaa tulee ihan liian harvoin jaettua ystäville, kun arjen peikko nappaa suurimman osan, eikä itsellekään tahdo riittää murenaakaan.

Minussa asuva pieni erakko vaatii arjen askareiden ja työstressin jälkeen ensin rauhallista aikaa yksinäni, ja vasta sitten voin täysin nauttia ystävien seurasta, niiden rakkaimpienkin, ja antamaan aidosti takaisin saamaani hyvyyttä. Ja voi miten ystävien tapaamiset sitten ovatkin ihania ja voimauttavia (gaaaaad miten tuo sana onkin ärsyttävä, mutta en todempaa tähän löytänyt!) Vähän sellainen lentokonetilanne: auta ensin itseäsi, sen jälkeen lähimpiäsi, niin kaikki on mainiommin. Ehkä ymmärrettävää, mutta niin kovin harmillista. Olen hemmoteltu epeli siinä mielessä, että läheisimmät ystäväni ymmärtävät tämän, moni samassa tilanteessa kun sinnittelee. Näiden sydämeen talletettujen tyyppien kanssa juttua voi jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin, oli aikaa välissä sitten viisi minuuttia, viikko tai vaikka vuosi. 

 

PS. Ja juhlitaan me vähän sitä Valentines Daytakin. Ostettiin herkkuja, ja ilta kyhnätään sohvannurkassa. -Tosin tämä kuulostaa normaalilta perjantailta, ja se onkin se juttu, miksi ystävänpäivä on minusta mukavampi. Sitä omaa rakasta kun on niin paljon helpompi muistaa joka päivä, kun tyyppi kylkimyyryssä kulkee.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa iltaa sinullekin, erakkokuomaseni :)

Mrs. K.

Ihana teksti, jossa oli just ne ajatukset kuin itselläni. Silloin on onnekas, kun on ystäviä, jotka ymmärtävät, että tarvitsee myös omaa aikaa, ja sitten taas jatketaan siitä mihin jäätiin.  tv. toinen ruuhkalainen;)

Hertta
Lilou's Crush

Ymmärtäväiset ystävät on kyllä siunaus. Ja toki on niinkin, että osa tietyn elämänvaiheen ystävistä saattaa matkan varrella jäädä -siihenkin on syynsä, ja heillä on oma arvokas paikkansa historiassa. Mutta ne tosiystävät, ne kyllä säilyy ruuhkissakin :)

Aisha J
Aisha

Erakko-aikaa tarvitsee ehdottomasti arjen keskellä.. Tänään olen saanut nauttia läheisten seurasta, ja nyt hiljeni kämppä kynttilänvaloon ja kahdenkeskiseen aikaan. :) Leppoisaa ja ihanaa oloa sinne sohvannurkkaan! <3

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihan täydelliseltä <3 terkkuja täältä soffalta namipussin ja hanin välistä :)

Yksi erakko täälläkin. Tilannetta vaikeuttaa se, että jos haluaa nähdä niin suurin osa ystävistä löytyy vasta sitten kun on kerännyt itsensä, kimpsut ja kampsut ja matkustanut muutaman sata kilometria. Onneksi muutama lähempänäki. Ei sitä ilman ystäviä jaksaisikaan mihinkään <3 Hyvää ystävänpäivää!

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi tiedän tuon tunteen, monia vuosia sitten yhtäkkiä puolet lähiystäväpiiristä tuntui muuttavan/lähtevän vaihtoon ulkomaille, onneksi näitä sähköisiä kanavia oli jo silloin. Omistakin rakkaimmistani muutama asuu 130-350 km:n päässä, ja harvoin nähdään, se on kurjaa. -tosin täällä pk-seudulla lyhyetkin välimatkat tuntuu pitkiltä! Hyvää ja ilomielistä ystävänpäivää :)

Kommentoi