Saari herää kesään!

Lilou's Crush

Voi että tänään oli jännät paikat! 

Saaressa kävi kuhina, kun vanhat omistajasedät tulivat näyttämään, kuinka mökki herätetään talvihorroksesta. Kaivo on tyhjennetty, ja laituri saatu isoin ponnistuksin järveen. Olipa siinä urakkaa, vähän hiki tulee kun mietitään, että syksyllä rewindinä omin voimin sama homma... Vesi taisi olla aivan hyytävää, mutta ihan vain virkistäväksi kuittasi sankariparivaljakko.

Venhot laskettiin myös tänään vesille, meidän minipieni vanha Terhi-vene piskuisella moottorilla, ja kiikkerääkin kiikkerämpi soutuvene. Pinnalla pysyivät, mutta niin muuttui vastahuolletun melko uuden moottorin tenän jälkeen myös Terhi soutaen kulkevaksi. Yksi mutka matkan varrelle siis lisää, saada moottori takaisin Keravalle ja noudella se sieltä kiireesti kun on kunnossa, prutkulla kun pitäisi ensi viikolla viedä saareen julmettu määrä lautaa ja muuta tavaraa remppaan liittyen. Huomenna sitä tulee 35 neliön edestä, mies joutuu ne soutamaan saareen, kunhan saa ensin ponnisteltua pysäköintipaikalta veneeseen... .Hyötyliikuntaa, zen ja silleesti.

Minusta ei viikonlopun riemuissa ole apua, olen nimittäin kiinni näyttämässä meidän mikromökkiä tosi monelle porukalle. Toivottavasti rakas kesäpesä löytää ihanat asukkaat!

Jospa ensi viikonloppuna pääsisi sitten itsekin hommiin -haravointia ja risusavottaa luvassa, ennenkuin pääsen lattian käsittelyn ja seinien maalaamisen kimppuun. Tontilta pitää myös kaataa yksi uhkaavasti kallellaan oleva valtava mänty, sen alastuloa pitää valmistella, ennenkuin metsuri uitetaan paikalle.

Kamalasti hommaa, mutta ihanaa silti!

Kommentit

Anna-Anna (Ei varmistettu)

Ihana saari ja mökki, onnea! Ihailen Hertta sinun energisyyttääsi ja positiivisuutta täällä blogissa on ihana vierailla, tulee hyvä mieli, kiitos️
Ihanaa kevättä ja kivoja hetkiä projektien parissa!
Anna
Ps: joko teidän vaatehuoneesta on tullut työtila? Vai olenko missannut postauksen? Vaikutti kiinnostavalta ja nerokkaalta projektilta

T.Susse (Ei varmistettu)

Oi, mitä antaisin tuollaisesta paikasta!
Omakotitalollisena ei vaan repeä kahteen pihasavottaan (kolmeen, kun äidin tilukset lasketaan;)) enkä vielä oo valmis palaamaan kerrostaloon möksän saadakseni.;) Mutta em.ei tokikaan estä mua kadehtimasta liki kyyneliin asti tuota teidän suomalaiskansallista kuvastoa, joka jo näissä kevään paljaissakin kuvissa n i i n kauniina näyttäytyy. Mikä mainio juttu Olavillekin saarehtiminen on : saa koikkelehtia vapaana, kun tuskin Bostoni sieltä uiden karkaa;D
Onnea vielä kerran saarellisille*sydän*:)

sumanrin (Ei varmistettu)

Varmasti toimisi tosi hyvin! Minulla nyt vain päähänpinttymä tästä mustasta, mutta hyvä ajatus :)
http://freegiftcardgenrator.com

Johanna H (Ei varmistettu) https://puolenhehtaarinmetsanmokki.wordpress.com

Voi ihanuus, nyt pääsette oikein tositoimiin :-) Onhan se paljon työtä, mutta sitäpä se nykyihminen taitaa mökeiltä hakeakin, toimistoelämän vastapainoksi. On niin mukava saada kaikenlaista konkreettista valmiiksi. Maailman ei tarvitse kuitenkaan heti tulla valmiiksi, sen verran kerrallaan tekee kuin jaksaa ja haluaa (ja on välttämätöntä, heh...). Mökki on elämänmittainen, parhaassa tapauksessa sukupolvien mittainen "projekti" joten hötkyillä ei tarvitse jos vaan malttaa.

Voi oikutteleva perämoottori, se on kyllä lapsuuteni saarimökiltä liiankin tuttu ilmiö. Onneksi on ne airot...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.