Saarimökin laiska lauantai

Lilou's Crush

Voi mikä ihana ihana kesäpäivä tänään olikaan -muistan vain yhden samanlaisen äitienpäiväviikonlopun, ja se on niin kaukaisia aikoja, että äiti vielä eli. Kyllä kelpasi. Tänään mentiin ensimmäistä kertaa heti aamulla saareen, sillä odotettavissa oli merkittäviä vieraita: mummu ja ukki alias anoppi ja appi saapuivat tupatarkastukselle. Lapset ja Olavi nauttivat vapaudesta täysin rinnoin.

 

Remontti ei tänään edennyt yhtikäs yhtään, mutta sen sijaan saimme molemmat tulisijat testattua ja haravoimme pois mordorin, eli kuutioittain kuolleita lehtiä mökin pihalta ja rinteestä. Uskomaton vaikutus! Näytti ja tuntui siltä, että mökki heräsi nyt toden teolla eloon. Hurjapää-esikoisemme heitti talviturkin tänään jo puolilta päivin, ei edes saunan lämmöstä. Ja menipä vielä pariin kertaan myöhemminkin uimaan. Itse en ole varmasti koskaan uinut näin aikaisin keväällä, enkä kyllä taida uskaltaa vieläkään.

Voi että, kun kaikki olisi valmista, ja voisi vailla huolta huomisesta jäädä nukkumaan laineiden liplatukseen. Vaan vielä on tupa tyhjä, ja illalla veneen nokka kääntyi taas kohti autorantaa. 

Mutta arvatkaas mitä! Huomenna takaisin! Onneksi etäisyys on sen verran lyhyt, että päiväreissuistakin saa paljon irti. 

Kommentit

sannamaija (Ei varmistettu)

Hurjapää-esikoiselle sympatiat! Itse tuossa iässä heitin talviturkin aina toukokuun alussa, vieläpä meressä! Tuo mökkinne pihapiiri näyttää muuten aivan ihanan kotoisalta. Ja Olavi!!! Tulee varmaan teille upea ikimuistoinen kesä.

Hertta
Lilou's Crush

Ootte aevan kreisejä, se vesihän on hyytävää :D 

Ja tuo on kyllä tosi tosi kotoisa: ihan rannassa mökki, ja kompaktisti kaikki siinä ympärillä, huussi vain korkealla mäen päällä -kelpaa sieltä katsella maisemia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana kuva tuo Olavi ja tyttö. Nyt on kyllä ihmeellinen lämpö, uimareita Munkkiniemen rannassakin melkein kuin kesällä!

Hertta
Lilou's Crush

Ne on sellainen parivaljakko, että harvoin rauhoittuu! Piti napata ihan kuva, kun niin seesteisesti oleskelivat. Kaverit.

Aamupäivällä kun lähdettiin kaupungissa, soi Danny ja kesäkatu päässä, niin oli kesäinen fiilis ja tuoksu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.