Saarimökin remontti -keittiön piirrokset

Lilou's Crush

Kuten eilen jo uhkailinkin, tässäpä näitä mökkikeittiön tarkempia kuvia eilisten materiaalivalintojen lisäksi. Oikasti tuossa keittiön edessä on hysteerisen iso takka, mutta sitä oli turha roikottaa piirustuksissa mukana -näistä kuvista ei sen takaa näkyisi yhtikäs mittään!

Koska mökkiin tulee valkoiset seinät ja vaaleahko (ei valkoinen) lautalattia, en halunnut niin valkoista kuin puunväristäkään keittiötä -värit eivät kuitenkaan mätsäisi omaan silmääni. Joten päädyin vaihtelun vuoksi mustaan, sellaista kun ei missään kodissanikaan vielä ole ollut.

Nahkavetimet on jo ehkä "nähty", mutta minua se ei haittaa, minusta ne sopivat tuonne meidän vaatimattomaan mökkiimme kuin nenu päähän -messinkisiä vetimiä olisi kotoa vielä löytynyt riittävä määrä, mutta sellainen tyyli riitelisi kyllä minusta tosi paljon ympäröivän luonnon kanssa.

Yläkaappeja vielä vähän harkitsen. Hyvä olisi saada ruokatarpeet ja ryönät ovien taakse, mutta toisaalta mökkisemme on todella matala, sellainen hobittila, hiukan alle kaksi metriä seinänvierustoilta, joten pelkään, että tunnelmasta tulee liian tukkoinen. No, aika näyttää. Tästä epäröinnistä johtuen en myöskään vielä valinnut valaisimia keittiöön.

Otimme myös ne muutamat kodinkoneet, joita meille tulee (jääkaappipakasti, uuni, induktiotaso) Ikeasta, sillä keittiöviikoilla niistä sai -20% alennusta. No, induktiotason tosin nappasimme jo monta viikkoa sitten mukaamme poistonurkasta, saimme monipuolisen vehkeen erihyvään hintaan. Muutoin koneet ovat joko edullisinta tai hintaluokan alapäästä muutenkin.

Jos ihmettelet, että miksi tässä ei näy hanaa, olemme pohtimassa ns. mökkihanan hankintaa, eli tuohon keittiön hanan yhteyteen tulisi pieni vedenlämmitin. Mutta tämä kaikki riippuu niin kaivoremontin laajuudesta, uudesta jätevesiasetuksesta ja nykyisen imeytyskenttämme powerista, että tässä riittää vielä pohdintaa. Kesäkuussa ollaan fiksumpia.

Kommentit

Annika. (Ei varmistettu)

Miten olisi vaaleat yläkaapit yhdistettynä tummiin alakaappeihin kun tila on matala. Voisi tuoda tilantuntua.

Hertta
Lilou's Crush

Varmasti toimisi tosi hyvin! Minulla nyt vain päähänpinttymä tästä mustasta, mutta hyvä ajatus :)

Johanna H (Ei varmistettu) https://puolenhehtaarinmetsanmokki.wordpress.com

Hienolta näyttää, ja nahkavetimet minusta sopii oikein hyvin juuri tähän tarkoitukseen. Onko avohyllyt poissuljettu vaihtoehto? Tietysti jos on tarvetta oikeasti saada säilytystilaa myös "ei-niin-kauniille" tavaroille niin kaapit lienevät järkevin. Tai sitten yläkaappien sijaan ihan erillinen korkea kaappi toiselle seinustalle tms? Oma mökkikeittiömme on periaatteessa valmis, mutta olen hieman tullut toisiin ajatuksiin nykyisen avohyllyn suhteen. Tarvetta olisi isommalle ja järeämmälle hyllylle, tai sitten erilliselle astiakaapille, jonne sijoittaisin haalimani vanhan Arabian kokoelman :-)

Hertta
Lilou's Crush

Ei ole ollenkaan poissuljettu :) On nimenomaan pohdinnassa! Mutta tosiaan juuri nuo ei-niin-kauniit kamat, ruokapussukat ja muut... ehkä olisi helpointa laittaa kaappiin! Tuota enempää kaappeja ei keittiöntilaan mahdu, koska toisella puolella on hitonmoisen iso ruma takka ja toisella puolella jääkaapin jälkeen jo peti. Pikkuriikkinen on tuo meidän mökki tämäkin :)

Claudiat (Ei varmistettu)

Ihana keittiö, vaaleat avohyllyt voisivat sopia tilaan myös mainiosti! :)

fensina (Ei varmistettu)

omakotitalollisena ei vaan repeä kahteen pihasavottaan (kolmeen, kun äidin tilukset lasketaan;
http://freegiftcardgenrator.com/amazon.php

Kommentoi