Saarimökin remontti -keittiön piirrokset

Keittiön piirrokset.png

Kuten eilen jo uhkailinkin, tässäpä näitä mökkikeittiön tarkempia kuvia eilisten materiaalivalintojen lisäksi. Oikasti tuossa keittiön edessä on hysteerisen iso takka, mutta sitä oli turha roikottaa piirustuksissa mukana -näistä kuvista ei sen takaa näkyisi yhtikäs mittään!

Koska mökkiin tulee valkoiset seinät ja vaaleahko (ei valkoinen) lautalattia, en halunnut niin valkoista kuin puunväristäkään keittiötä -värit eivät kuitenkaan mätsäisi omaan silmääni. Joten päädyin vaihtelun vuoksi mustaan, sellaista kun ei missään kodissanikaan vielä ole ollut.

Nahkavetimet on jo ehkä ”nähty”, mutta minua se ei haittaa, minusta ne sopivat tuonne meidän vaatimattomaan mökkiimme kuin nenu päähän -messinkisiä vetimiä olisi kotoa vielä löytynyt riittävä määrä, mutta sellainen tyyli riitelisi kyllä minusta tosi paljon ympäröivän luonnon kanssa.

Yleisnäkymä2.png

Yläkaappeja vielä vähän harkitsen. Hyvä olisi saada ruokatarpeet ja ryönät ovien taakse, mutta toisaalta mökkisemme on todella matala, sellainen hobittila, hiukan alle kaksi metriä seinänvierustoilta, joten pelkään, että tunnelmasta tulee liian tukkoinen. No, aika näyttää. Tästä epäröinnistä johtuen en myöskään vielä valinnut valaisimia keittiöön.

Otimme myös ne muutamat kodinkoneet, joita meille tulee (jääkaappipakasti, uuni, induktiotaso) Ikeasta, sillä keittiöviikoilla niistä sai -20% alennusta. No, induktiotason tosin nappasimme jo monta viikkoa sitten mukaamme poistonurkasta, saimme monipuolisen vehkeen erihyvään hintaan. Muutoin koneet ovat joko edullisinta tai hintaluokan alapäästä muutenkin.

Jos ihmettelet, että miksi tässä ei näy hanaa, olemme pohtimassa ns. mökkihanan hankintaa, eli tuohon keittiön hanan yhteyteen tulisi pieni vedenlämmitin. Mutta tämä kaikki riippuu niin kaivoremontin laajuudesta, uudesta jätevesiasetuksesta ja nykyisen imeytyskenttämme powerista, että tässä riittää vielä pohdintaa. Kesäkuussa ollaan fiksumpia.

Kommentit (6)
  1. omakotitalollisena ei vaan repeä kahteen pihasavottaan (kolmeen, kun äidin tilukset lasketaan;
    http://freegiftcardgenrator.com/amazon.php

  2. Ihana keittiö, vaaleat avohyllyt voisivat sopia tilaan myös mainiosti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *