Saarimökin remontti -pippurinmusta keittiö

Lilou's Crush

Terveisiä kiivaan suunnittelutyön tiimellyksestä! 

Tämä viikonloppu on mennyt aivan siivillä, ihan täpösen täynnä saarimökkiin liittyviä asioita työn alla, kun kausi tässä alkaa olla ihan justiinsa käynnistymässä.

Säistä riippuen saamme pikkuruisen perämoottorimme joko vapunpäivänä tai viimeistään loppuviikosta, ja sitten päästään riuhtomaan laituri talviteloiltaan Lohjanjärveen. Ja siitä se sitten alkaa, lauta-armeijan veneily kohti mökkiä. Tavoite olisi, että helatorstain viikonloppuna olisi lattia valmis, ja muuttokuormaa päästäisiin viemään jo loppukuusta! Onneksia aikataulussa on varaa yllätyksille, koska tällä remonttikokemuksella on enemmän sääntö kuin poikkeus, että jotakin "jännää" tässä vielä matkan varrella paljastuu. Mutta mihinkäs sitä kiire, valamiissa maalimassa.

Mutta niin. Sain jotakin aivan täysin valmiiksi, eli kesämökkimme keittiö on nyt suunniteltu ja poimimista vaille valmiina Ikeassa. Ajatuksena on rakentaa mahdollisimman helppohoitoinen, simppeli kesämökkikeittiö, ja siitä lähtökohdasta valitsin myös pintamateriaalit. Ikeasta hankimme tämänkin keittiön, aletaan olla niiden suhteen jo aika ammattilaisia. Mikäli päädymme laittamaan yläkaappien sijaan avohyllyt,  nappaan mukaan  kotoa löytyvää, tällä hetkellä vaatehuoneessa lepäävää String-hyllyä. 

Nyt viimeistelen vielä kuvat, laitanpa niitäkin näkyville myöhemmin. Pikkuriikkinen ja pippurinen, sellainen se on -värinsäkin puolesta!

Kommentit

Johanna H (Ei varmistettu) https://puolenhehtaarinmetsanmokki.wordpress.com

Hei!
Kiva päästä seuraamaan mökkinne remonttia! Keittiöasioihin kaipaan itsekin vähän inspiraatiota, kun homma on meillä sen suhteen vielä vähän kesken. Täytyy oikein etsimällä etsiä mökkiaiheisia blogeja, tai blogeja jossa mökkeily on osana sisältöä. Mökkeilyyn liittyy niin paljon kivoja ja mielenkiintoisia (ja myös näitä tyyliin jätevesiasetuksiin liittyviä) juttuja, mistä olisi kiva vaihtaa kanssamökkeilijöiden kanssa ajatuksia.
Onnea ja tsemppiä remonttiin!

t. Johanna

Hertta
Lilou's Crush

Hei ihan mahtavaa, kanssakulkija! Tulen visiitille sinun mökkitontillesi :) Ja just on kyllä monipuolista pohdintaa tämän mökkihomman kanssa, huh huijaa! Nyt heti lähden sun osoitteeseen, nähdään!

elisal (Ei varmistettu)

Minusta on vähän naftia kokoa, valitsisin suuremman :)
http://freegiftcardgenrator.com/minecraft.php

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.