Salainen aseeni: Belly Belt

IMG_0018.JPG

Kaverini ihmetteli eilen pillifarkkujani tuossa edellisessä postauksessa, että ”tekeekö G Starkin mammahousuja”. Ei edelleenkään, harmi kyllä – lempparini J Brand muuten tekee, mutta ajjjkamala mikä hinta, ihan sivuhuomautuksena.

Onneksi hommaan on ratkaisu, eikä koko housuvarastoa tarvitse laittaa plussan ilmaantuessa uusiksi! Oma aseeni on aivan raskauden alkumetreiltä saakka ollut Belly Belt. Yksinkertaisen nerokas keksintö, joka muuttaa tavishousut mahan mukana kasvaviksi alkuturvotuksesta tänne keskivaiheille ja kohti viimeistä kolmannesta.

IMG_0021.JPG

Belly Beltiin kuuluu yksi lyhyt ja yksi pidempi ”venytyskappale” niin napillisille kuin hakasellisille housuille. Molemmissa koissa on mahdollisuus muutamaan eri mittaan, eli varsin hyvin säädettävä väline kyseessä. Itse en ole noita hakasellisia käyttänyt laisinkaan, lyhyemmän jo pistinkin jonnekin hukka-nimiseen paikkaan, koska ainoat hakasella suljettavat housuni ovat sellaiset, joissa hakanen on vähän liian leveä mahtuakseen tuonne metallilenkkiin. Mutta napillista lyhyttä pätkää olenkin sitten käyttänyt lähes joka päivä! Tuo lyhyt pätkä riittää edelleen juuri ja juuri, mutta uskoisinpa, että viikon-parin päästä on pidemmälle nappilistalle jo käyttöä pienimmällä asetuksellaan.

IMG_0019.JPG

Pidempään kappaleeseen voi myös liittää tuollaisen kangaspalan, joka sitten peittää aukiolevan vetoketjun paljastamat pikkarit -saapa nähdä, tuleeko käytettyä, koska käytän kuitenkin pitkää toppia peittämään vetskarialueen.

Ostin omani Amazonista (UK), koska Belly Beltin maahantuontia on jotenkin muutettu, ja saatavuus tuntui olevan kiven alla. Vastaavia tuotteita käsittääkseni löytyy, mutta olin brändin orja, ja halusin nimenomaan tämän Bellyn.

Jos lapsen saamisen jälkeen imetysliivit on minulla ykköset, niin odotusajalle tämä on kyllä ehdoton tarvike, ei turhake ollenkaan! Harmittelen vain, että esikoisen aikaan en ollut hommasta kuullutkaan, ja kaikenmaailman hiuslenkki- ja vyövirityksiä käyttelin. Lieneekö muuten vielä joku muu ”must have” juttu olla olemassa tämän ja rintsikoiden ympärysmitan leventimien kanssa? Kerro het jos on!

Kommentit (7)
  1. Moikka!
    Mitä maksoit tuosta Belly beltistä postikuluineen? Katselin Amazonista ja siellä ko. tuote maksoi 14,25 puntaa, mutta postikuluineen melkein 60 puntaa! Huh!

    1. Kyllä taisin kärsiä postikuluineen kolmisen kymppiä tai jopa vähän päälle, mutta oli ”pakkosaada” 😉 60 on kyllä kamalasti! Hitsi!

  2. Hei,
    Ekaks mielettömästi onnea teille:)
    Belly Belt on kyllä ihana keksintö, käytin omia housuja ihan raskauden loppuun asti. Niitä löydyy myös välillä käytettynä. Itse sain toisen lapsen helmikuussa ja käytin vielä pari viikkoa sen jälkekin BB-tä. T. Helle

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *