Salaperäinen ruusukimppu ja mahdoton tehtävä

Lilou's Crush

Turhauttavaa, sillä Lily on ainoa surffaamani sivusto, joka ei toimi täällä juuri ollenkaan. Olen silti päivästä toiseen uppiniskaisesti kokeillut kirjoitella  uusia juttuja.

Loma on ollut aivan ihana ja lomaseura mitä parhainta. Yhdeksänvuotiaan kanssa ei enää tarvitse huolehtia miljoonasta eri asiasta kuten pikkulasten, vaan lapsukainen on jo vallan omatoiminen -ja mahdottoman hyvää keskusteluseuraa. Äkkiä se käy, voi ihme!
 
Eilen kävimme illalla pienen metromatkan päässä Mall of the Emiratesissa ostamassa isin tuliaiset, ja palatessamme huoneeseen ikkunan edessä pöydällä oli jättimäinen ruusukimppu! Nopealla laskutoimituksella seitsemänkymmentä pitkävartista punaista kukkaa!
 
Olimme ihan äimän käkenä, korttia ei näkynyt missään. Mies pesi kätensä yllätyksestä.
 
Vitsailimmekin kavereiden kanssa, että ehkä päivällisellä Mission Impossible -henkisellä yllätyksellä ikkunan takana oli jotain tekemistä asian kanssa... mutta ei näkynyt Tomppaa kaapeissa tai sängyn alla. (Laitan kuvan kotomaassa, ei suostu yhteistyöhön sen osalta nyt uskollinen blogialusta...)
 
Seuraavana päivänä, kun tiedustelimme asiasta, kävi ilmi, että asialla oli ollut kerrossiivoojamme. Sama mukava mies (jonka käsialaa ovat olleet sympaattisen vinksahtaneet pyyhe-eläimet), joka oli pitänyt huoneestamme huolta kolmella edelliselläkin kerralla, oli halunnut meitä ilahduttaa. Ja onnistui täydellisesti!
 
Hauska, meitä liikuttanut yllätys -ehkä tavanomaista hotellin "vakkareille" joita mekin kai näin jo viidennellä (?) visiitillä ollaan, mutta silti onnistui ilahduttamaan aivan perinpohjin!

Kommentit

Hkjh (Ei varmistettu)

Tammikuu vuonna 20xx. Olin varannut meille huoneen Ritz-Carltonista Jumeirah Beachiltä.
Päivää ennen lentoa hotellista soitetaan ja kysytään onko erikoistoiveita.
”Tytär täyttää 3 vuotta saapumispäivänä. Voitteko järjestää cup cake’n tms huoneeseen?”
”Absolutely, madam. What is her favorite color?”.
Saavumme hotelliin, meidät ohjataan sisäänkirjaukseen executive loungeen (meillä oli upgradattu huone) ja kaiken häslingin jälkeen pääsemme pieneen suiteen (varauksen mukaisesti).
Huone on täynnä pinkkejä ja vaaleanpunaisia ilmapalloja nipussa kiinni. Bell boy avaa nipun ja ilmapallot nousevat huoneen kattoon. Maljakoissa on kaksi sylillistä kukkia; toinen kimppu on äidille ja toinen tyttärelle. Tyttärelle on teetetty t-paita, jossa lukee VIP ja nimi. Hänelle on paketoitu ihastuttava unilelu (Ritz-Carltonin leijona). Pöydällä on useamman henkilön allekirjoittama onnittelukortti. Pöydällä on kaksi syntymäpäiväkakkua; toinen muotoiltu vaahtokarkeista ja toinen on oikea suklaakakku.
Arvaa missä tytär halusi viettää 4-vuotispäiviään?
Kivaa lomanjatkoa! Nauttikaa tyttöjen hetkistä ja auringosta!

Hertta
Lilou's Crush

No voi hyvän tähären! En olisi varmasti osannut käyttäytyä tuollaisessa ultimate-överi-tilanteessa :D siinä on synttäripukilla tekemistä jatkossa! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.